Povezane vesti
"Sprečili smo kinesku špijunsku zaveru, nećemo odustati od borbe": Oglasila se britanska obaveštajna služba
Mondo 16.10.2025
Šef britanske bezbednosne službe MI5, ser Ken Mekalum, otkrio je da su njegovi agenti prošle nedelje osujetili zaveru povezanu s Kinom, poručivši da "nikada neće odustati" od suočavanja sa pretnjama koje dolaze iz Pekinga. U svom godišnjem govoru… »
"Kina nas špijunira svakog dana"; Dramatično upozorenje
B92 16.10.2025
Direktor britanske bezbednosne službe MI5 Ken Makalum kaže da je frustriran zbog odustajanja od optužbi zbog špijunaže u koju je umešana Kina jer je Kina svakodnevna pretnja po bezbednost Britanije. Britanska Državna tužilačka služba (CPS) neočekivano je… »
Direktor MI5: Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije
Večernje novosti 16.10.2025
DIREKTOR britanske bezbednosne službe MI5 Ken Mekalum izjavio je danas da je frustriran zbog odustajanja od slučaja špijunaže u koji je umešana Kina i istakao da Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije. Foto: Printscreen… »
Vesti dana »
Novi napadi na Ukrajinu: Pogođeni Kijev, Odesa i Černigov, dron pao u Rumuniju
NIN pre 12 minutajoš 34 povezane
RHMZ izdao upozorenje na jak toplotni talas: Opasnost od požara na otvorenom!
Šabačke novosti pre 28 minutajoš 27 povezanih
Rijera večeras debituje na klupi Zvezde, računa na podršku navijača
Politika pre 28 minutajoš 29 povezanih
Pojačana kontrola autobusa: tehnička ispravnost vozila i odmor vozača pod posebnom kontrolom
Glas Zapadne Srbije pre 42 minutajoš 19 povezanih
RHMZ upozorio na jak toplotni talas do 24. avgusta, temperatura i do 42 stepena
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih