Povezane vesti
"Sprečili smo kinesku špijunsku zaveru, nećemo odustati od borbe": Oglasila se britanska obaveštajna služba
Mondo 16.10.2025
Šef britanske bezbednosne službe MI5, ser Ken Mekalum, otkrio je da su njegovi agenti prošle nedelje osujetili zaveru povezanu s Kinom, poručivši da "nikada neće odustati" od suočavanja sa pretnjama koje dolaze iz Pekinga. U svom godišnjem govoru… »
"Kina nas špijunira svakog dana"; Dramatično upozorenje
B92 16.10.2025
Direktor britanske bezbednosne službe MI5 Ken Makalum kaže da je frustriran zbog odustajanja od optužbi zbog špijunaže u koju je umešana Kina jer je Kina svakodnevna pretnja po bezbednost Britanije. Britanska Državna tužilačka služba (CPS) neočekivano je… »
Direktor MI5: Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije
Večernje novosti 16.10.2025
DIREKTOR britanske bezbednosne službe MI5 Ken Mekalum izjavio je danas da je frustriran zbog odustajanja od slučaja špijunaže u koji je umešana Kina i istakao da Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije. Foto: Printscreen… »
Vesti dana »
Petković: Stradanje kakvom su bili izloženi Srbi 2004. ne sme da se dogodi nijednom narodu
Danas pre 11 minutajoš 32 povezane
Drama najmoćnijeg američkog aviona iznad iraka! Ovo je sada totalni rat: Gori ambasada, Evopljani oduvali Trampa, a onda je stigao brutalni ultimatum (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Veličanstven uspeh čuvenog trenera! Srbin gledao kako Amerikanac ulazi u elitno društvo
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Broj žrtava napada u Kabulu porastao na 400, UN poziva na istragu
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih