Povezane vesti

"Sprečili smo kinesku špijunsku zaveru, nećemo odustati od borbe": Oglasila se britanska obaveštajna služba

"Sprečili smo kinesku špijunsku zaveru, nećemo odustati od borbe": Oglasila se britanska obaveštajna služba

Mondo pre 1 sat
Šef britanske bezbednosne službe MI5, ser Ken Mekalum, otkrio je da su njegovi agenti prošle nedelje osujetili zaveru povezanu s Kinom, poručivši da "nikada neće odustati" od suočavanja sa pretnjama koje dolaze iz Pekinga. U svom godišnjem govoru… »
"Kina nas špijunira svakog dana"; Dramatično upozorenje

"Kina nas špijunira svakog dana"; Dramatično upozorenje

B92 pre 3 sata
Direktor britanske bezbednosne službe MI5 Ken Makalum kaže da je frustriran zbog odustajanja od optužbi zbog špijunaže u koju je umešana Kina jer je Kina svakodnevna pretnja po bezbednost Britanije. Britanska Državna tužilačka služba (CPS) neočekivano je… »
Direktor MI5: Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije

Direktor MI5: Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije

Večernje novosti pre 4 sati
DIREKTOR britanske bezbednosne službe MI5 Ken Mekalum izjavio je danas da je frustriran zbog odustajanja od slučaja špijunaže u koji je umešana Kina i istakao da Kina predstavlja svakodnevnu pretnju nacionalnoj bezbednosti Britanije. Foto: Printscreen… »

Vesti dana »