Povezane vesti

Macut: Srbija prošla kroz jednu od najvećih kriza, moj cilj da se približimo Evropi

Macut: Srbija prošla kroz jednu od najvećih kriza, moj cilj da se približimo Evropi

RTV pre 2 sata
BEOGRAD - Premijer prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da je Srbija prošla kroz jednu od najvećih društvenih kriza u svojoj istoriji i dodao da je njegova ideja da Srbija bude tehnološki vrhunski razvijena i da pređe od zemlje srednjeg tehnološkog… »

Euronews pre 5 sati
Premijer prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da je Srbija prošla kroz jednu od najvećih društvenih kriza u svojoj istoriji i dodao da je njegova ideja da Srbija bude tehnološki vrhunski razvijena i da pređe od zemlje srednjeg tehnološkog razvoja na… »
Premijer Macut poručio opoziciji da je živ i zdrav i da je svakodnevno prisutan u Vladi

Premijer Macut poručio opoziciji da je živ i zdrav i da je svakodnevno prisutan u Vladi

Danas pre 6 sati
„Sve visokoškolske ustanove u Srbiji rade, dok je od 1.770 osnovnih i srednjih škola jedna u potpunosti blokirana – Peta gimnazija u Beogradu, a časovi su skraćeni u dve srednje škole. Znači, ukupno tri, rekao je tokom popodnevnog zasedanja Skupštine… »
Macut: Od 1.770 škola jedna blokirana i dve u štrajku, svi fakulteti rade

Macut: Od 1.770 škola jedna blokirana i dve u štrajku, svi fakulteti rade

NIN pre 7 sati
Premijer Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da sve visokoškolske ustanove u Srbiji rade, dok je od ukupno 1.770 osnovnih i srednjih škola samo jedna – Peta beogradska gimnazija – potpuno blokirana, dok su časovi skraćeni u dve srednje škole. „U… »
Macut: Od 1.770 škola, blokirana samo Peta beogradska gimnazija, dve u štrajku, svi fakulteti rade

Macut: Od 1.770 škola, blokirana samo Peta beogradska gimnazija, dve u štrajku, svi fakulteti rade

Euronews pre 6 sati
Premijer Srbije prof. dr Đuro Macut izjavio je danas da sve visokoškolske ustanove u Srbiji rade, dok je od 1.770 osnovnih i srednjih škola jedna u potpunosti blokirana - Peta gimnazija u Beogradu, dok su časovi skraćeni u dve srednje škole. "U 1.770… »
"Svi fakulteti rade": Macut u Skupštini Srbije: Univerzitet u Kragujevcu kreće sa nastavom 20. oktobra

"Svi fakulteti rade": Macut u Skupštini Srbije: Univerzitet u Kragujevcu kreće sa nastavom 20. oktobra

Blic pre 7 sati
Premijer Đuro Macut rekao je na sednici Skupštine Srbije da je na današnji dan od 1.170 osnovnih i srednjih škola u Srbiji samo jedna beogradska gimnazija blokirana dok se u dve srednje škole nastava odvija u skraćenom obliku. Kako je rekao, svi… »

Vesti dana »