Povezane vesti

Gledaoci zabrinuti zbog mešanja politike u rad BBC-ja: Tim Dejvi

BBC News pre 6 sati
BBC je objavio rezultate velike ankete o radu kuće i njenom mestu u društvu. Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja, pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi… »

Radio 021 pre 7 sati
BBC je objavio rezultate velike ankete o radu kuće i njenom mestu u društvu. BBC Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000… »

Danas pre 7 sati
Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »

Južne vesti pre 7 sati
BBC Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »

NIN pre 7 sati
Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »

Vesti dana »