Povezane vesti
Gledaoci zabrinuti zbog mešanja politike u rad BBC-ja: Tim Dejvi
BBC News 16.10.2025
BBC je objavio rezultate velike ankete o radu kuće i njenom mestu u društvu. Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja, pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi… »
Radio 021 16.10.2025
BBC je objavio rezultate velike ankete o radu kuće i njenom mestu u društvu. BBC Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000… »
Danas 16.10.2025
Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »
Južne vesti 16.10.2025
BBC Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »
NIN 16.10.2025
Gledaoci su zabrinuti zbog političkog mešanja u rad BBC-ja , pokazuju rezultati velikog upitnika o radu ovog medija, rekao je generalni direktor Tim Dejvi. Više od 870.000 ljudi učestvovalo je u anketi o BBC-ju i njegovom mestu u društvu. Manje od… »
Vesti dana »
RHMZ objavio upozorenja na visoke temperature i eksteremne uslove
Sputnik pre 44 minutajoš 17 povezanih
Velike gužve na izlazu iz Srbije: Na Batrovcima se čeka tri sata, na Horgošu 90 minuta
RINA pre 4 minutajoš 8 povezanih
Noć u Beogradu: Muškarac (26) pao sa motora, prevezen u Urgentni centar
Euronews pre 49 minutajoš 9 povezanih
"Blic Biznis" saznaje: Ovo će biti glavni zahtev sindikata o povećanju minimalca! Danas kreću pregovori o minimalnoj zaradi za 2027.
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
„Crna tačka Beograda“: Jovanović traži odgovore na pitanja o deponiji u Vinči
Danas pre 25 minutajoš 1 povezana