Povezane vesti
„Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je on nastradao“: Snežana Đurišić o preminulom kolegi
Nova pre 3 sata
Snežana Đurišić pojavila se na proslavi 35. godišnjice Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Snežana Đurišić rekla je svoje utiske o čitavom događaju. „Lepo je kada se sete onih koji su decenijama gradili ovu scenu i kada prepoznaju kome… »
"Dan pre prelaska na Pink je..." Žiri Zvezda Granda besan na Bosanca, sve se saznalo!
Alo pre 3 sata
Gačić je iznenadio izjavom da je Bosanac "Grand" produkciji javo dan pre odlaska na "Pink" da više neće biti deo pomenute kuće. Harmonikaš i prijatelj pokojnog Saše Popovića, Mikica Gačić, progovorio je o muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", promenama u… »
"Javio je dan pre prelaska na pink da ide!" Članovi žirija Zvezda Granda besni na Bosanca, prijatelj Saše Popovića otkrio…
Kurir pre 5 sati
Harmonikaš i prijatelj pokojnog Saše Popovića Mikica Gačić danas je prisustvovao Svečanoj dodeli nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS). Tom prilikom za domaće medije progovorio je o muzičkom takmičenju " Zvezda Granda", promenama u… »
"Sve sam iz ruke ispustila kada sam čula da je nastradao": Pevačica se prisetila tragične smrti Tošeta Proeskog
Mondo pre 5 sati
Na današnji dan pre 18 godina poginuo je čuveni makedonski pevač Toše Proeski u 26. godini. Njegove pesme i dalje žive, a njegova prerana smrt potresla je čitav region. Upravo je o njemu govorila pevačica Snežana Đurišić. Pogledajte fotografije Snežane… »
Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula: Snežanu Đurišić je dotukla njegova smrt (foto)
Večernje novosti pre 6 sati
SVEČANA dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) i ove godine okupila je brojne istaknute umetnike sa domaće muzičke scene. Novosti Svečana dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije(SEMUS) i ove godine okupila je… »
"Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je nastradao": Snežana Đurišić o smrti Tošeta Proeskog: "Bio je divan momak"
Blic pre 6 sati
Snežana Đurišić prisetila se legendarnog pevača Tošeta Proeskog koji je tragično stradao na današnji dan pre 18 godina. - Kako se ne sećam, bukvalno sam sve iz ruke ispustila kad sam čula da je nastradao jedan od najboljih izvođača koji je ujedinio čitav… »
Njegova smrt je dotukla snežanu Đurišić: ''Ispustila sa sve iz ruku kad sam čula''
Kurir pre 6 sati
Svečana dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) i ove godine okupila je brojne istaknute umetnike sa domaće muzičke scene. Jedna od zvanica bila je i legendarna pevačica Snežana Đurišić, koja je ovom prilikom podelila svoje utiske… »
Goca Lazarević zasijala na SEMUS dodeli: "Meni je muzika u glavi od rođenja!"
Kurir pre 6 sati
Na svečanoj dodeli nagrada SEMUS-a, Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije, među brojnim velikim imenima domaće scene, posebno se istakla Goca Lazarević - umetnica koju s pravom zovu legendom narodne muzike. Pojavila se sa osmehom, dostojanstveno i sa… »
Vesti dana »

Optužen Trampov bivši savetnik: Džon Bolton se tereti za prenos tajnih podataka: Objavio knjigu o radu u Beloj kući
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

Ceca u minjaku pokazala noge od milion dolara: Folk diva na koncertu u Kraljevu oborila sve sa nogu: Dobila i srpsku zastavu sa svojim likom, pa je razvukla (Video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvi put o operaciji: Nataša Bekvalac otkrila: "Grudi sam operisala iz zdravstvenih razloga, nije bilo polemike oko vađenja silikona"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Novak se ne predaje i želi da se bori sa Sinerom i Alkarazom: „I dalje ću se truditi da ih izazivam“
Danas pre 2 satajoš 3 povezane