Povezane vesti

„Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je on nastradao“: Snežana Đurišić o preminulom kolegi

„Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je on nastradao“: Snežana Đurišić o preminulom kolegi

Nova pre 3 sata
Snežana Đurišić pojavila se na proslavi 35. godišnjice Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Snežana Đurišić rekla je svoje utiske o čitavom događaju. „Lepo je kada se sete onih koji su decenijama gradili ovu scenu i kada prepoznaju kome… »
"Dan pre prelaska na Pink je..." Žiri Zvezda Granda besan na Bosanca, sve se saznalo!

"Dan pre prelaska na Pink je..." Žiri Zvezda Granda besan na Bosanca, sve se saznalo!

Alo pre 3 sata
Gačić je iznenadio izjavom da je Bosanac "Grand" produkciji javo dan pre odlaska na "Pink" da više neće biti deo pomenute kuće. Harmonikaš i prijatelj pokojnog Saše Popovića, Mikica Gačić, progovorio je o muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", promenama u… »
"Javio je dan pre prelaska na pink da ide!" Članovi žirija Zvezda Granda besni na Bosanca, prijatelj Saše Popovića otkrio…

"Javio je dan pre prelaska na pink da ide!" Članovi žirija Zvezda Granda besni na Bosanca, prijatelj Saše Popovića otkrio…

Kurir pre 5 sati
Harmonikaš i prijatelj pokojnog Saše Popovića Mikica Gačić danas je prisustvovao Svečanoj dodeli nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS). Tom prilikom za domaće medije progovorio je o muzičkom takmičenju " Zvezda Granda", promenama u… »
"Sve sam iz ruke ispustila kada sam čula da je nastradao": Pevačica se prisetila tragične smrti Tošeta Proeskog

"Sve sam iz ruke ispustila kada sam čula da je nastradao": Pevačica se prisetila tragične smrti Tošeta Proeskog

Mondo pre 5 sati
Na današnji dan pre 18 godina poginuo je čuveni makedonski pevač Toše Proeski u 26. godini. Njegove pesme i dalje žive, a njegova prerana smrt potresla je čitav region. Upravo je o njemu govorila pevačica Snežana Đurišić. Pogledajte fotografije Snežane… »
Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula: Snežanu Đurišić je dotukla njegova smrt (foto)

Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula: Snežanu Đurišić je dotukla njegova smrt (foto)

Večernje novosti pre 6 sati
SVEČANA dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) i ove godine okupila je brojne istaknute umetnike sa domaće muzičke scene. Novosti Svečana dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije(SEMUS) i ove godine okupila je… »
"Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je nastradao": Snežana Đurišić o smrti Tošeta Proeskog: "Bio je divan momak"

"Ispustila sam sve iz ruku kada sam čula da je nastradao": Snežana Đurišić o smrti Tošeta Proeskog: "Bio je divan momak"

Blic pre 6 sati
Snežana Đurišić prisetila se legendarnog pevača Tošeta Proeskog koji je tragično stradao na današnji dan pre 18 godina. - Kako se ne sećam, bukvalno sam sve iz ruke ispustila kad sam čula da je nastradao jedan od najboljih izvođača koji je ujedinio čitav… »
Njegova smrt je dotukla snežanu Đurišić: ''Ispustila sa sve iz ruku kad sam čula''

Njegova smrt je dotukla snežanu Đurišić: ''Ispustila sa sve iz ruku kad sam čula''

Kurir pre 6 sati
Svečana dodela nagrada Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (SEMUS) i ove godine okupila je brojne istaknute umetnike sa domaće muzičke scene. Jedna od zvanica bila je i legendarna pevačica Snežana Đurišić, koja je ovom prilikom podelila svoje utiske… »
Goca Lazarević zasijala na SEMUS dodeli: "Meni je muzika u glavi od rođenja!"

Goca Lazarević zasijala na SEMUS dodeli: "Meni je muzika u glavi od rođenja!"

Kurir pre 6 sati
Na svečanoj dodeli nagrada SEMUS-a, Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije, među brojnim velikim imenima domaće scene, posebno se istakla Goca Lazarević - umetnica koju s pravom zovu legendom narodne muzike. Pojavila se sa osmehom, dostojanstveno i sa… »

Vesti dana »