Povezane vesti

Legenda Njukasla otišla u UAE, razlog nije novac: Moj brat zarađuje više u hotelu

Legenda Njukasla otišla u UAE, razlog nije novac: Moj brat zarađuje više u hotelu

Telegraf pre 4 dana
Džondžo Šelvi nekada je bio jedan od glavnih igrača Njukasla, ali su ga povrede, pa i godine omele da ostane u najjačoj ligi sveta. Umesto toga, Šelvi je odlučio da karijeru nastavi - u drugoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata! Nekada reprezentativac… »
Engleski fudbaler o propadanju ujedinjenog kraljevstva: To uopšte nije ista država kao pre 15 godina!

Engleski fudbaler o propadanju ujedinjenog kraljevstva: To uopšte nije ista država kao pre 15 godina!

Hot sport pre 3 dana
Iako nije otvoreno priznao, politika vraća Englesku u mračno doba! Engleski fudbaler Džonđo Šelvi oglasio se za BBC i otvoreno govorio o svom prelasku u treću ligu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je, kako sam ističe, otišao iz ljubavi prema fudbalu, a… »
Šelvi o odlasku u UAE: Ne želim da mi deca odrastaju u Engleskoj

Šelvi o odlasku u UAE: Ne želim da mi deca odrastaju u Engleskoj

Sport klub pre 3 dana
Nekadašnji as Njukasla, Liverpula i još nekih premijerligaških klubova Džondžo Šelvi sada igra u Ujedinjenim arapskim emiratima i ističe da tu odluku nije doneo zbog novca. Džondžo Šelvi igra za Arabijan Falkonse, koji se takmiče u drugoj ligi… »
"Nisam u Arabiji zbog para": Bivši fudbaler Liverpula otvorio dušu, tvrdi da u Britaniji ne može da se živi

"Nisam u Arabiji zbog para": Bivši fudbaler Liverpula otvorio dušu, tvrdi da u Britaniji ne može da se živi

Mondo pre 3 dana
Džondžo Šelvi (33) nekada je nosio dresove Liverpula i Njukasla, igrao za reprezentaciju Engleske, a sada je u drugoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mnogi su se odlučili za slične poteze, da odu i uzmu arapski novac, ali on tvrdi da su njegovi motivi… »

Vesti dana »