Povezane vesti
Legenda Njukasla otišla u UAE, razlog nije novac: Moj brat zarađuje više u hotelu
Telegraf 16.10.2025
Džondžo Šelvi nekada je bio jedan od glavnih igrača Njukasla, ali su ga povrede, pa i godine omele da ostane u najjačoj ligi sveta. Umesto toga, Šelvi je odlučio da karijeru nastavi - u drugoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata! Nekada reprezentativac… »
Engleski fudbaler o propadanju ujedinjenog kraljevstva: To uopšte nije ista država kao pre 15 godina!
Hot sport 16.10.2025
Iako nije otvoreno priznao, politika vraća Englesku u mračno doba! Engleski fudbaler Džonđo Šelvi oglasio se za BBC i otvoreno govorio o svom prelasku u treću ligu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je, kako sam ističe, otišao iz ljubavi prema fudbalu, a… »
Šelvi o odlasku u UAE: Ne želim da mi deca odrastaju u Engleskoj
Sport klub 16.10.2025
Nekadašnji as Njukasla, Liverpula i još nekih premijerligaških klubova Džondžo Šelvi sada igra u Ujedinjenim arapskim emiratima i ističe da tu odluku nije doneo zbog novca. Džondžo Šelvi igra za Arabijan Falkonse, koji se takmiče u drugoj ligi… »
"Nisam u Arabiji zbog para": Bivši fudbaler Liverpula otvorio dušu, tvrdi da u Britaniji ne može da se živi
Mondo 16.10.2025
Džondžo Šelvi (33) nekada je nosio dresove Liverpula i Njukasla, igrao za reprezentaciju Engleske, a sada je u drugoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mnogi su se odlučili za slične poteze, da odu i uzmu arapski novac, ali on tvrdi da su njegovi motivi… »
Vesti dana »
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 22 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 38 minutajoš 56 povezanih
Potpisani prvi ugovori sa naftnim kompanijama za preuzimanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi
Ekapija pre 1 satjoš 15 povezanih