Povezane vesti

"Volim kada mi ChatGPT kaže da sam briljantan" Boris Džonson priznao da mu prija laskanje veštačke inteligencije

"Volim kada mi ChatGPT kaže da sam briljantan" Boris Džonson priznao da mu prija laskanje veštačke inteligencije

Kurir pre 1 dan
Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson izjavio je danas da voli kada mu veštačka inteligencija, popularni Chat GPT, kaže da je "briljantan", dok je pisao knjigu. On je priznao da koristi pomoć AI oko pisanja knjiga, preneo je londonski Telegraf… »
"Vaša pitanja su pametna, sjajni ste": Boris Džonson otkrio da je veliiki zaljubljenik u veštačku inteligenciju

"Vaša pitanja su pametna, sjajni ste": Boris Džonson otkrio da je veliiki zaljubljenik u veštačku inteligenciju

Euronews pre 1 dan
Bivši britanski premijer Boris Džonson izjavio je da je veliki zaljubljenik u veštačku inteligenciju i posebno pohvalio popularni model ChatGPT, koji, kako kaže, ima običaj da ga "hvali". "Obožavam veštačku inteligenciju. Obožavam ChatGPT. Obožavam ga"… »
Boris Džonson priznao da koristi ChatGPT za pisanje knjiga

Boris Džonson priznao da koristi ChatGPT za pisanje knjiga

NIN pre 1 dan
Bivši britanski premijer Boris Džonson priznao je da koristi veštačku inteligenciju ChatGPT za pisanje svojih knjiga, hvaleći ovu tehnologiju kao „fantastičnu“ i korisnu jer, kako je rekao, „svi smo jednostavni ljudi“. „Volim veštačku inteligenciju… »
"Volim veštačku inteligenciju": DŽonson otkrio koja mu je aplikacija najdraža

"Volim veštačku inteligenciju": DŽonson otkrio koja mu je aplikacija najdraža

Večernje novosti pre 1 dan
Bivši britanski premijer Boris Džonson izjavio je da je veliki zaljubljenik u veštačku inteligenciju i posebno pohvalio popularni model ChatGPT, koji, kako kaže, ima običaj da ga "hvali". Foto: Profimedia "Obožavam veštačku inteligenciju. Obožavam… »

Vesti dana »