Повезане вести

"Немам жељу да се остварим као родитељ" Дејан Милићевић одрастао без оца, не жели да има децу: Напустио ме је када сам имао…

"Немам жељу да се остварим као родитељ" Дејан Милићевић одрастао без оца, не жели да има децу: Напустио ме је када сам имао…

Курир пре 25 дана
Дејан Милићевић сарађивао је са свим највећим звездама у региону. Један је од најпознатијих режисера музичких спотова и фотографа. Он је проговорио о свом тешком животу. Отац га је напустио када је имао непуне две године, али му… »
"Не желим да се остварим као родитељ" Дејан Милићевић стриктан у одлуци да не жели породицу: "Отац ме је оставио када сам…

"Не желим да се остварим као родитељ" Дејан Милићевић стриктан у одлуци да не жели породицу: "Отац ме је оставио када сам…

Ало пре 25 дана
Често је како каже, био спутаван због успеха који је постигао, а на својој кожи је осетио и негативне енергетске ударе. Један од најпознатијих фотографа и режисера Дејан Милићевић проговорио је о тешком животу, али и признао да… »
(Видео) "Не желим да се остварим као отац": Исповест Дејана Милићевића о естради и болним темама: "Тата ме је напустио са 20…

(Видео) "Не желим да се остварим као отац": Исповест Дејана Милићевића о естради и болним темама: "Тата ме је напустио са 20…

Блиц пре 25 дана
Један од најпознатијих фотографа и режисера Дејан Милићевић је у отвореној исповести за “Блиц” говорио о естради и болним темама које су обележиле његов живот. Дејана живот није мазио, а како каже, ниједан почетак није лак, па… »

Вести дана »