Povezane vesti
"Nemam želju da se ostvarim kao roditelj" Dejan Milićević odrastao bez oca, ne želi da ima decu: Napustio me je kada sam imao…
Kurir pre 1 dan
Dejan Milićević sarađivao je sa svim najvećim zvezdama u regionu. Jedan je od najpoznatijih režisera muzičkih spotova i fotografa. On je progovorio o svom teškom životu. Otac ga je napustio kada je imao nepune dve godine, ali mu je majka pružila puno… »
"Ne želim da se ostvarim kao roditelj" Dejan Milićević striktan u odluci da ne želi porodicu: "Otac me je ostavio kada sam…
Alo pre 1 dan
Često je kako kaže, bio sputavan zbog uspeha koji je postigao, a na svojoj koži je osetio i negativne energetske udare. Jedan od najpoznatijih fotografa i režisera Dejan Milićević progovorio je o teškom životu, ali i priznao da ne bi želeo da se ostvari… »
(Video) "Ne želim da se ostvarim kao otac": Ispovest Dejana Milićevića o estradi i bolnim temama: "Tata me je napustio sa 20…
Blic pre 1 dan
Jedan od najpoznatijih fotografa i režisera Dejan Milićević je u otvorenoj ispovesti za “Blic” govorio o estradi i bolnim temama koje su obeležile njegov život. Dejana život nije mazio, a kako kaže, nijedan početak nije lak, pa ni njegov, ali ga je sve… »
Vesti dana »

Uhapšena žena (50) u Obrenovcu: Policija izvršila pretres 2 poslovna objekta i privela osumnjičenu - zaplenjeno 239 paklica cigareta i skoro 9 kila duvana
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana