Povezane vesti
Janko iz Srbije se za 100 evra greje celu zimu, a za ovo grejanje većina nije čula (video)
Alo 16.10.2025
Janko Turčan iz Stare Pazove pronašao je način za jeftin, a zdrav način grejanja. Koristi biogorivo koje sam proizvodi, a za celu grejnu sezonu, za preko 200 kvadrata, potroši samo 100 evra. "Ja se grejem na sojinu slamu, a sam proizvodim soju i kao nus… »
"Moja grejna sezona za 200 kvadrata košta 100€": Janko koristi najjeftinije grejanje, a ne mora da loži sve vreme
Mondo 16.10.2025
Janko Turčan iz Stare Pazove pronašao je način za jeftin, a zdrav način grejanja. Koristi biogorivo koje sam proizvodi, a za celu grejnu sezonu, za preko 200 kvadrata, potroši samo 100 evra. "Ja se grejem na sojinu slamu, a sam proizvodim soju i kao nus… »
Vesti dana »
On menja Laridžanija: Mohamed Zolkadr imenovan za sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost Irana
Blic pre 36 minutajoš 34 povezane
Đedović Handanović u obilasku benzinskih stanica: Dizel bi prema tržišnim uslovima koštao 270 dinara, građani ga plaćaju 212 dinara
N1 Info pre 40 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: nagla promena vremena sa obilnim padavinama i snegom krajem nedelje
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 34 povezane
Tokom NATO agresije Aleksinac bombardovan tri puta: poginula su 24 građanina, a na desetine ih je ranjeno
Euronews pre 11 minutajoš 22 povezane