Povezane vesti

Detalji užasa kod Kraljeva: Nesrećnim slučajem dete upalo u bazen, bez svesti prevezeno u bolnicu

Detalji užasa kod Kraljeva: Nesrećnim slučajem dete upalo u bazen, bez svesti prevezeno u bolnicu

Telegraf pre 24 sata
Petogodišnji U. R. stradao je danas u selu Ratina kod Kraljeva. Policija je oko 16,40 obaveštena da je dečak U. R. usled nesrećnog slučaja upao u bazen sa vodom koja služi za navodnjavanje. Na lice mesta odmah je upućena policijska patrola, koja nije… »
Dete stradalo pošto je upalo u bazen za navodnjavanje

N1 Info pre 1 sat
Petogodišnje dete stradalo je nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje u Ratini kod Kraljeva, piše RTS. Policiji u Kraljevu je u 16.40 prijavljeno da je dete, rođeno 2020. godine, upalo u bazen za navodnjavanje u Ratini kod Kraljeva, piše RTS. Dete je… »
"Pozvala me i rekla da se mališan utopio, kao da me grom pogodio" Detalji pogibije dečaka (5) kod Kraljeva: Upao u bazen za…

"Pozvala me i rekla da se mališan utopio, kao da me grom pogodio" Detalji pogibije dečaka (5) kod Kraljeva: Upao u bazen za…

Kurir pre 2 sata
Dečak star 5 godina poginuo je danas nešto pre 17 časova u naselju Ratina kod Kraljeva. Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo kada je mališan upao u bazen za navodnjavanje. Meštani Ratine s nevericom su saznali da se danas popodne u bazenu za… »
"Kao da me je grom pogodio, bio je divno dete": Tužna ispovest prijateljice porodice dečaka koji se utopio

"Kao da me je grom pogodio, bio je divno dete": Tužna ispovest prijateljice porodice dečaka koji se utopio

Mondo pre 2 sata
Dečak star 5 godina poginuo je danas nešto pre 17 časova u naselju Ratina kod Kraljeva. Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo kada je mališan upao u bazen za navodnjavanje. Meštani Ratine s nevericom su saznali da se danas popodne u bazenu za… »
Jedinac (5) se utopio u bazenu kod Kraljeva! Stravični detalji tragedije, otac ga našao u vodi, ali dečaku nažalost nije bilo…

Jedinac (5) se utopio u bazenu kod Kraljeva! Stravični detalji tragedije, otac ga našao u vodi, ali dečaku nažalost nije bilo…

Alo pre 3 sata
Istraga o okolnostima nesreće je u toku, a sve detalje ispituje policija. U strašnoj tragediji koja se danas dogodila u naselju Ratina kod Kraljeva, petogodišnji dečak, jedinac u porodici, izgubio je život u komšijskom bazenu za navodnjavanje. Nesreća se… »
"Kao da me grom pogodio, išao je sa našom decom u vrtić!" Jecaji i neverica u selu kod Kraljeva nakon što se dečak jedinac (5)…

"Kao da me grom pogodio, išao je sa našom decom u vrtić!" Jecaji i neverica u selu kod Kraljeva nakon što se dečak jedinac (5)…

Alo pre 3 sata
Meštani Ratine u šoku posle smrti dečaka (5): "Kao da me grom pogodio, mnogo sam potresena, bio je divno dete"

Meštani Ratine u šoku posle smrti dečaka (5): "Kao da me grom pogodio, mnogo sam potresena, bio je divno dete"

Telegraf pre 2 sata
Petogodišnji U. R. stradao je danas u kraljevačkom naselju Ratina. Nesreća se desila nešto pre 17 sati kada je dete upalo u bazen sa vodom za navodnjavanje. Dečak je u pratnji majke, bez svesti, prevezen u kraljevačku bolnicu. Meštani Ratine s nevericom… »
Kraljevo: Petogodišnje dete stradalo nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje

Kraljevo: Petogodišnje dete stradalo nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje

RTV pre 3 sata
KRALJEVO - Petogodišnje dete stradalo je danas nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje u blizini Kraljeva, rečeno je Tanjugu u PU Kraljevo. Hitna pomoć prevezla je dete u bolnicu gde je pokušana reanimacija, ali dete je podleglo povredama. Do nesreće… »
Bez svesti prevezeno u bolnicu Dete upalo u bazen sa vodom za navodnjavanje ovo su detalji nesreće kod Kraljeva

Bez svesti prevezeno u bolnicu Dete upalo u bazen sa vodom za navodnjavanje ovo su detalji nesreće kod Kraljeva

Dnevnik pre 4 sati
Petogodišnje dete stradalo je danas u selu Ratina kod Kraljeva. Policija je oko 16,40 obaveštena da je dete usled nesrećnog slučaja upalo u bazen sa vodom koja služi za navodnjavanje. Na lice mesta odmah je upućena policijska patrola, koja nije zatekla… »
Tragična nesreća kod Kraljeva: Petogodišnje dete preminulo nakon pada u bazen za navodnjavanje

Tragična nesreća kod Kraljeva: Petogodišnje dete preminulo nakon pada u bazen za navodnjavanje

Euronews pre 3 sata
Petogodišnje dete stradalo je danas nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje u blizini Kraljeva, rečeno je Tanjugu u PU Kraljevo. Hitna pomoć prevezla je dete u bolnicu gde je pokušana reanimacija, ali dete je podleglo povredama. Do nesreće došlo je… »
Petogodišnji dečak se utopio u bazenu: Jezivi detalji tragedije kod Kraljeva

Petogodišnji dečak se utopio u bazenu: Jezivi detalji tragedije kod Kraljeva

Mondo pre 3 sata
Petogodišnji U. R. stradao je danas u selu Ratina kod Kraljeva. Policija je oko 16,40 obaveštena da je dečak U. R. usled nesrećnog slučaja upao u bazen sa vodom koja služi za navodnjavanje. Na lice mesta odmah je upućena policijska patrola, koja nije… »

RTS pre 4 sati
Petogodišnje dete stradalo je nakon što je upalo u bazen za navodnjavanje u Ratini kod Kraljeva. Policiji u Kraljevu je u 16.40 prijavljeno da je dete, rođeno 2020. godine, upalo u bazen za navodnjavanje u Ratini kod Kraljeva. Dete je prevezeno je u… »
Petogodišnje dete stradalo u bazenu za navodnjavanje kod Kraljeva

Petogodišnje dete stradalo u bazenu za navodnjavanje kod Kraljeva

Nova pre 5 sati
Petogodišnje dete stradalo je danas u selu Ratina kod Kraljeva. Policijskoj upravi u Kraljevu, kako prenosi portal 192.rs, u 16:40 prijavljeno je da je dete upalo u bazen za navodnjavanje. Ono je u besvesnom stanju prebačeno u kraljevačku bolnicu gde je… »
Petogodišnje dete stradalo kod Kraljeva

Petogodišnje dete stradalo kod Kraljeva

B92 pre 4 sati
Petogodišnje dete poginulo je danas u selu Ratina kod Kraljeva. U 16.40 prijavljeno je da je dete upalo u bazen za navodnjavanje, potvrđeno je za Telegraf. Ono je u besvesnom stanju prebačeno u kraljevačku bolnicu gde je podleglo povredama. Istraga o… »
Petogodišnje dete stradalo kod Kraljeva!

Petogodišnje dete stradalo kod Kraljeva!

Telegraf pre 5 sati
Petogodišnje dete poginulo je danas u selu Ratina kod Kraljeva. U 16.40 prijavljeno je da je dete upalo u bazen za navodnjavanje, potvrđeno je za Telegraf. Ono je u besvesnom stanju prebačeno u kraljevačku bolnicu gde je podleglo povredama. Istraga o… »

Vesti dana »