Povezane vesti

"Ne mogu da vam opišem koliko sam počastvovana": Neda Ukraden otišla u London i ostvarila veliki san: "Šta mi je god trebalo…

"Ne mogu da vam opišem koliko sam počastvovana": Neda Ukraden otišla u London i ostvarila veliki san: "Šta mi je god trebalo…

Blic pre 2 dana
Pevačica Neda Ukraden pojavila se večeras na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije. Neda Ukraden odmah se pohvalila da je u najpoznatijem studiju u Londonu snimila novu verziju pesme ''Zora je svanula'' sa londonskom… »
Ovo još nikome na estradi nije pošlo za rukom! Neda Ukraden ostvarila najveću želju

Ovo još nikome na estradi nije pošlo za rukom! Neda Ukraden ostvarila najveću želju

Vesti online pre 2 dana
Pevačica Neda Ukraden s nestrpljenjem očekuje premijeru nove verzije svoje pesme “Zora je”, koju je snimila u prestižnom londonskom studiju “Abbey Road”. Ovaj legendarni muzički studio, mesto stvaranja brojnih svetskih hitova, dodatno je podigao… »
Sa kraljevskom filharmonijom obradila svoj najveći hit: Neda Ukraden obradila svoj najveći hit (foto)

Sa kraljevskom filharmonijom obradila svoj najveći hit: Neda Ukraden obradila svoj najveći hit (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
NEDA Ukraden s nestrpljenjem očekuje da nova verzija PESME "Zora je", koju je snimila u prestižnom studiju "Abbey Road" u Londonu, ugleda svetlost dana. Novosti Sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije danas obeležava 35 godina rada, a u prestižnom… »
Neda Ukraden ostvarila svoj san! Sa Kraljevskom filharmonijom obradila svoj najveći hit, pojavila se na Semusu i sve priznala

Neda Ukraden ostvarila svoj san! Sa Kraljevskom filharmonijom obradila svoj najveći hit, pojavila se na Semusu i sve priznala

Kurir pre 2 dana
Neda Ukraden s nestrpljenjem očekuje da nova verzija pesme ''Zora je'', koju je snimila u prestižnom studiju ''Abbey Road'' u Londonu, ugleda svetlost dana. Sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije danas obeležava 35 godina rada, a u prestižnom… »

Vesti dana »