Повезане вести

"Не могу да вам опишем колико сам почаствована": Неда Украден отишла у Лондон и остварила велики сан: "Шта ми је год требало…

"Не могу да вам опишем колико сам почаствована": Неда Украден отишла у Лондон и остварила велики сан: "Шта ми је год требало…

Блиц пре 30 дана
Певачица Неда Украден појавила се вечерас на обележавању 35 година рада Синдиката естрадних уметника и извођача Србије. Неда Украден одмах се похвалила да је у најпознатијем студију у Лондону снимила нову верзију песме ''Зора је… »
Ово још никоме на естради није пошло за руком! Неда Украден остварила највећу жељу

Ово још никоме на естради није пошло за руком! Неда Украден остварила највећу жељу

Вести онлине пре 29 дана
Певачица Неда Украден с нестрпљењем очекује премијеру нове верзије своје песме “Зора је”, коју је снимила у престижном лондонском студију “Аббеи Роад”. Овај легендарни музички студио, место стварања бројних светских хитова… »
Са краљевском филхармонијом обрадила свој највећи хит: Неда Украден обрадила свој највећи хит (фото)

Са краљевском филхармонијом обрадила свој највећи хит: Неда Украден обрадила свој највећи хит (фото)

Вечерње новости пре 29 дана
НЕДА Украден с нестрпљењем очекује да нова верзија ПЕСМЕ "Зора је", коју је снимила у престижном студију "Аббеи Роад" у Лондону, угледа светлост дана. Новости Синдикат естрадних уметника и извођача Србије данас обележава 35… »
Неда Украден остварила свој сан! Са Краљевском филхармонијом обрадила свој највећи хит, појавила се на Семусу и све признала

Неда Украден остварила свој сан! Са Краљевском филхармонијом обрадила свој највећи хит, појавила се на Семусу и све признала

Курир пре 29 дана
Неда Украден с нестрпљењем очекује да нова верзија песме ''Зора је'', коју је снимила у престижном студију ''Аббеи Роад'' у Лондону, угледа светлост дана. Синдикат естрадних уметника и извођача Србије данас обележава 35 година… »

Вести дана »