Povezane vesti
Vera Matović (79) grmi u miniću i vrtoglavim štiklama: Svima pale vilice kad se pojavila: Izvajane noge i dekolte u prvom…
Blic 16.10.2025
Vera Matović, legendarna pevačica narodne muzike, pojavila se večeras na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije i ponovo pokazala da za stil i samopouzdanje godine ne znače ništa. U 79. godini života, Vera je došla u… »
"Udala sam se za dedu, nije bio razveden kada smo pravili svadbu": Pevačica o odnosu sa 31 godinu starijim kompozitorom
Mondo 16.10.2025
Pevačica Zorana Simeunović u braku je sa 31 godinu starijim kompozitorom Stevom sa kojim ima ćerku. Ona je nedavno u jednom intervjuu otkrila da je Steva Simeunović bio oženjen u momentu kada je njih dvoje trebalo da se venčaju. Pogledajte fotografije… »
Jubilej u znaku muzike i prava: Sindikat estrade proslavio 35 godina rada
Kurir 16.10.2025
U prepoznatljivom ambijentu beogradskog hotela „Mažestik“, svečano je obeleženo 35 godina postojanja i rada Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije – organizacije koja već tri i po decenije stoji na braniku prava, časti i dostojanstva… »
Jubilej u znaku muzike i prava: Sindikat estrade proslavio 35 godina rada
Nova 16.10.2025
U prepoznatljivom ambijentu beogradskog hotela „Mažestik“, sinoć je svečano obeleženo 35 godina postojanja i rada Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije – organizacije koja već tri i po decenije stoji na braniku prava, časti i… »
"Udala sam se za dedu! Kad smo se upoznali nije bio razveden" Pevačica je duplo mlađa od muža - došli na događaj i sve oči su…
Blic 16.10.2025
Folk pevačica Zorana Simeunović (31) u bračnoj zajednici je sa duplo starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim ima ćerkicu. Ona se sad sa njim pojavila na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, pa su sve oči… »
Vesti dana »
Grupa "Lavina" predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Beču
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 19 povezanih
Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas grupa "Lavina" predstavljati na Evroviziji
Blic pre 38 minutajoš 10 povezanih
Ambasador Irana na sednici SB UN: Stotine civila ubijeno i povređeno u napadima SAD i Izraela
Beta pre 13 minutajoš 1 povezana
"To je i Milovo oružje" Advokat Aca Đukanovića: "Pronađene su puške s posvetom njegovom bratu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana