Povezane vesti

Vera Matović (79) grmi u miniću i vrtoglavim štiklama: Svima pale vilice kad se pojavila: Izvajane noge i dekolte u prvom…

Vera Matović (79) grmi u miniću i vrtoglavim štiklama: Svima pale vilice kad se pojavila: Izvajane noge i dekolte u prvom…

Blic pre 2 dana
Vera Matović, legendarna pevačica narodne muzike, pojavila se večeras na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije i ponovo pokazala da za stil i samopouzdanje godine ne znače ništa. U 79. godini života, Vera je došla u… »
"Udala sam se za dedu, nije bio razveden kada smo pravili svadbu": Pevačica o odnosu sa 31 godinu starijim kompozitorom

"Udala sam se za dedu, nije bio razveden kada smo pravili svadbu": Pevačica o odnosu sa 31 godinu starijim kompozitorom

Mondo pre 1 dan
Pevačica Zorana Simeunović u braku je sa 31 godinu starijim kompozitorom Stevom sa kojim ima ćerku. Ona je nedavno u jednom intervjuu otkrila da je Steva Simeunović bio oženjen u momentu kada je njih dvoje trebalo da se venčaju. Pogledajte fotografije… »
Jubilej u znaku muzike i prava: Sindikat estrade proslavio 35 godina rada

Kurir pre 2 dana
U prepoznatljivom ambijentu beogradskog hotela „Mažestik“, svečano je obeleženo 35 godina postojanja i rada Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije – organizacije koja već tri i po decenije stoji na braniku prava, časti i dostojanstva… »

Nova pre 2 dana
U prepoznatljivom ambijentu beogradskog hotela „Mažestik“, sinoć je svečano obeleženo 35 godina postojanja i rada Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije – organizacije koja već tri i po decenije stoji na braniku prava, časti i… »
"Udala sam se za dedu! Kad smo se upoznali nije bio razveden" Pevačica je duplo mlađa od muža - došli na događaj i sve oči su…

"Udala sam se za dedu! Kad smo se upoznali nije bio razveden" Pevačica je duplo mlađa od muža - došli na događaj i sve oči su…

Blic pre 2 dana
Folk pevačica Zorana Simeunović (31) u bračnoj zajednici je sa duplo starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim ima ćerkicu. Ona se sad sa njim pojavila na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, pa su sve oči… »

Vesti dana »