Повезане вести

Вера Матовић (79) грми у минићу и вртоглавим штиклама: Свима пале вилице кад се појавила: Извајане ноге и деколте у првом…

Вера Матовић (79) грми у минићу и вртоглавим штиклама: Свима пале вилице кад се појавила: Извајане ноге и деколте у првом…

Блиц пре 25 дана
Вера Матовић, легендарна певачица народне музике, појавила се вечерас на обележавању 35 година рада Синдиката естрадних уметника и извођача Србије и поново показала да за стил и самопоуздање године не значе ништа. У 79. години… »
"Удала сам се за деду, није био разведен када смо правили свадбу": Певачица о односу са 31 годину старијим композитором

"Удала сам се за деду, није био разведен када смо правили свадбу": Певачица о односу са 31 годину старијим композитором

Мондо пре 24 дана
Певачица Зорана Симеуновић у браку је са 31 годину старијим композитором Стевом са којим има ћерку. Она је недавно у једном интервјуу открила да је Стева Симеуновић био ожењен у моменту када је њих двоје требало да се венчају… »
Јубилеј у знаку музике и права: Синдикат естраде прославио 35 година рада

Курир пре 25 дана
У препознатљивом амбијенту београдског хотела „Мажестик“, свечано је обележено 35 година постојања и рада Самосталног синдиката естрадних уметника и извођача Србије – организације која већ три и по деценије стоји на бранику… »

Нова пре 25 дана
У препознатљивом амбијенту београдског хотела „Мажестик“, синоћ је свечано обележено 35 година постојања и рада Самосталног синдиката естрадних уметника и извођача Србије – организације која већ три и по деценије стоји на… »
"Удала сам се за деду! Кад смо се упознали није био разведен" Певачица је дупло млађа од мужа - дошли на догађај и све очи су…

"Удала сам се за деду! Кад смо се упознали није био разведен" Певачица је дупло млађа од мужа - дошли на догађај и све очи су…

Блиц пре 25 дана
Фолк певачица Зорана Симеуновић (31) у брачној заједници је са дупло старијим композитором Стевом Симеуновићем, са којим има ћеркицу. Она се сад са њим појавила на обележавању 35 година рада Синдиката естрадних уметника и… »

Вести дана »