Povezane vesti
Darko Lazić priznao da je pio noći kada je imao saobraćajku Folker se odlučio na važan korak!
Alo pre 3 dana
Otkrio je i šta piše u izveštaju lekara. Darko Lazić priznao da je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Iako je tvrdio da nije pio, policija je ipak utvrdila da je vozio pod dejstvom… »
"Pio sam, ne mogu da kažem da nisam": Šokantno priznanje Darka Lazića o strašnom udesu, progovorio o zatvoru
Mondo pre 3 dana
Darko Lazić progovorio je o saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u blizini Beogradske arene. Tom prilikomn povređeni su njegova supruga Katarina i on, a Darko je sada priznao da jeste pio alkohol pre udesa. Pogledajte fotografije Darka i Katarine pre… »
Darko tvrdio da nije pio pre udesa, SAD priznao da je lagao: Konzumirao sam alkohol, bio sam tužan i utučen! Lazić zbog ovoga…
Kurir pre 3 dana
Folk pevač Darko Lazić priznao da je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Iako je tada tvrdio da nije pio, a policija je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola, sada je priznao da je… »
„Pio sam alkohol pre saobraćajke“: Darko Lazić pričao o nedavnom incidentu, pa progovorio i o odlasku u zatvor
Nova pre 3 dana
Pevač Darko Lazić nedavno je imao saobraćajnu nezgodu, a sa njim je u kolima bila i njegova supruga Katarina. Darko Lazić je sada progovorio o toj noći i priznao da je pio alkohol pre saobraćajke. „Neću da kažem da nisam pio, popio sam, ali na snimku sam… »
"Pio sam alkohol pre saobraćajke" Šok priznanje Darka Lazića, progovorio o zatvoru i vozačkoj: "Polagaću opet"
Telegraf pre 3 dana
Pevač Darko Lazić priznao je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Lazić je otkrio nepoznate detalje saobraćajne nezgode, govorio je o mogućoj kazni zatvora, kao i odnosu sa bivšom… »
Vesti dana »

"Policija se tog dana bavila spasavanjem ljudi": Dačić o padu nadstrešnice u Novom Sadu: "Tužilaštvo naložilo sklanjanje šuta, vatrogasci i spasioci ne vode istragu"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Prvi rezultati izbora u Severnoj Makedoniji: Vmro-DPMNE vodi u 55 opština, ali albanske koalicije trljaju ruke
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal do 30. Oktobra: U suprotnom se podleže obavezi plaćanja kamate
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana