Povezane vesti

Darko Lazić priznao da je pio noći kada je imao saobraćajku Folker se odlučio na važan korak!

Darko Lazić priznao da je pio noći kada je imao saobraćajku Folker se odlučio na važan korak!

Alo pre 3 dana
Otkrio je i šta piše u izveštaju lekara. Darko Lazić priznao da je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Iako je tvrdio da nije pio, policija je ipak utvrdila da je vozio pod dejstvom… »
"Pio sam, ne mogu da kažem da nisam": Šokantno priznanje Darka Lazića o strašnom udesu, progovorio o zatvoru

"Pio sam, ne mogu da kažem da nisam": Šokantno priznanje Darka Lazića o strašnom udesu, progovorio o zatvoru

Mondo pre 3 dana
Darko Lazić progovorio je o saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u blizini Beogradske arene. Tom prilikomn povređeni su njegova supruga Katarina i on, a Darko je sada priznao da jeste pio alkohol pre udesa. Pogledajte fotografije Darka i Katarine pre… »
Darko tvrdio da nije pio pre udesa, SAD priznao da je lagao: Konzumirao sam alkohol, bio sam tužan i utučen! Lazić zbog ovoga…

Darko tvrdio da nije pio pre udesa, SAD priznao da je lagao: Konzumirao sam alkohol, bio sam tužan i utučen! Lazić zbog ovoga…

Kurir pre 3 dana
Folk pevač Darko Lazić priznao da je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Iako je tada tvrdio da nije pio, a policija je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola, sada je priznao da je… »
„Pio sam alkohol pre saobraćajke“: Darko Lazić pričao o nedavnom incidentu, pa progovorio i o odlasku u zatvor

„Pio sam alkohol pre saobraćajke“: Darko Lazić pričao o nedavnom incidentu, pa progovorio i o odlasku u zatvor

Nova pre 3 dana
Pevač Darko Lazić nedavno je imao saobraćajnu nezgodu, a sa njim je u kolima bila i njegova supruga Katarina. Darko Lazić je sada progovorio o toj noći i priznao da je pio alkohol pre saobraćajke. „Neću da kažem da nisam pio, popio sam, ali na snimku sam… »
"Pio sam alkohol pre saobraćajke" Šok priznanje Darka Lazića, progovorio o zatvoru i vozačkoj: "Polagaću opet"

"Pio sam alkohol pre saobraćajke" Šok priznanje Darka Lazića, progovorio o zatvoru i vozačkoj: "Polagaću opet"

Telegraf pre 3 dana
Pevač Darko Lazić priznao je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Lazić je otkrio nepoznate detalje saobraćajne nezgode, govorio je o mogućoj kazni zatvora, kao i odnosu sa bivšom… »

Vesti dana »