Повезане вести
Дарко Лазић признао да је пио ноћи када је имао саобраћајку Фолкер се одлучио на важан корак!
Ало 16.10.2025
Открио је и шта пише у извештају лекара. Дарко Лазић признао да је да је у ноћи када су он и његова супруга Катарина имали тешку саобраћајну незгоду, конзумирао алкохол. Иако је тврдио да није пио, полиција је ипак утврдила да… »
"Пио сам, не могу да кажем да нисам": Шокантно признање Дарка Лазића о страшном удесу, проговорио о затвору
Мондо 16.10.2025
Дарко Лазић проговорио је о саобраћајној несрећи, која се догодила у близини Београдске арене. Том приликомн повређени су његова супруга Катарина и он, а Дарко је сада признао да јесте пио алкохол пре удеса. Погледајте… »
„Пио сам алкохол пре саобраћајке“: Дарко Лазић причао о недавном инциденту, па проговорио и о одласку у затвор
Нова 16.10.2025
Певач Дарко Лазић недавно је имао саобраћајну незгоду, а са њим је у колима била и његова супруга Катарина. Дарко Лазић је сада проговорио о тој ноћи и признао да је пио алкохол пре саобраћајке. „Нећу да кажем да нисам пио… »
"Пио сам алкохол пре саобраћајке" Шок признање Дарка Лазића, проговорио о затвору и возачкој: "Полагаћу опет"
Телеграф 16.10.2025
Певач Дарко Лазић признао је да је у ноћи када су он и његова супруга Катарина имали тешку саобраћајну незгоду, конзумирао алкохол. Лазић је открио непознате детаље саобраћајне незгоде, говорио је о могућој казни затвора, као и… »
Вести дана »
Стиже михољско лето: Температуре до 27 степени, метеоролог најавио велику промену почетком октобра
НИН пре 2 сатајош 20 повезаних
Влада: Забрана извоза нафте и нафтних деривата до 31. октобра, продужено и привремено смањење акциза
Инсајдер пре 3 сатајош 16 повезаних
Нови оптимизам о смрти Милана Панића и дочеку који је у Зрењанину имао Милошевићев противкандидат
Данас пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић разговарао са Путином: "Сигуран сам да ће гасни аранжман бити продужен"
Невсмакс Балканс пре 13 минутајош 22 повезане