Povezane vesti
„Prećeno je i meni i mojoj porodici, pokazivane su mi slike gde se i kada nalazim“: Ispovest studenta iz Kragujevca koji je…
Nova 16.10.2025
Student Luka Stevanović, kom je u sredu ukinut kućni pritvor, kazao je za N1 da veruje da je veliki broj privedenih studenata i građana prošao kroz neki oblik policijske torture. "Na mom ličnom primeru, iskusio sam da mi je prećeno procesuiranjem članova… »
Student Luka: Prećeno mi je procesuiranjem članova porodice, pokazivane mi slike gde se i kada nalazim
N1 Info 16.10.2025
Student Luka Stevanović, kom je u sredu ukinut kućni pritvor, kazao je za N1 da veruje da je veliki broj privedenih studenata i građana prošao kroz neki oblik policijske torture. "Na mom ličnom primeru, iskusio sam da mi je prećeno procesuiranjem članova… »
Student Luka: Prećeno mi je procesuiranjem članova porodice, pokazivane mi slike gde se i kada nalazim
Novi magazin 16.10.2025
Vesti dana »
Đurić u Savetu bezbednosti UN: „Prisustvo UNMIK-a ključni garant mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Sada je sve i zvanično, poznat raspored plej-ofa Superlige Srbije: Crvena zvezda može i rekreativno, postoje samo dve prave bitke!
Hot sport pre 1 satjoš 64 povezane
Tramp pobesneo: Obrušio se na svoje protivnike; "To su sve ludaci i gubitnici"
B92 pre 43 minutajoš 52 povezane
(Foto, video) Procedura ulaska u EU po novim pravilima Korak po korak: Svi moraju da izađu iz vozila svaki put, jedna stavka odlazi u istoriju
Blic pre 4 satijoš 34 povezane
Tokom predstojećih praznika: Besplatan parking u Novom Sadu
Večernje novosti pre 6 satijoš 32 povezane