Povezane vesti
„Prećeno je i meni i mojoj porodici, pokazivane su mi slike gde se i kada nalazim“: Ispovest studenta iz Kragujevca koji je…
Nova 16.10.2025
Student Luka Stevanović, kom je u sredu ukinut kućni pritvor, kazao je za N1 da veruje da je veliki broj privedenih studenata i građana prošao kroz neki oblik policijske torture. "Na mom ličnom primeru, iskusio sam da mi je prećeno procesuiranjem članova… »
Student Luka: Prećeno mi je procesuiranjem članova porodice, pokazivane mi slike gde se i kada nalazim
N1 Info 16.10.2025
Student Luka Stevanović, kom je u sredu ukinut kućni pritvor, kazao je za N1 da veruje da je veliki broj privedenih studenata i građana prošao kroz neki oblik policijske torture. "Na mom ličnom primeru, iskusio sam da mi je prećeno procesuiranjem članova… »
Student Luka: Prećeno mi je procesuiranjem članova porodice, pokazivane mi slike gde se i kada nalazim
Novi magazin 16.10.2025
Vesti dana »
Oblačno sa sunčanim intervalima i prolećnim temperaturama do 17 stepeni
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 10 povezanih
Lazović: Tražimo izbore što pre, SNS ih odlaže da bi kupila vreme
N1 Info pre 11 minutajoš 1 povezana
Danas bez vode u Beogradu: Radovi u ovoj opštini isključuju vodu od 9 do 17 sati
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Na današnji dan: Umrli Đorđe Balašević i Dinko Tucaković, izašao prvi broj "Borbe", rođen Kopernik
Radio 021 pre 26 minutajoš 4 povezane