Повезане вести
"Национално смо опредељени као Срби": Прлаиновић отворио душу, открио како је изабрао репрезентацију
Мондо пре 22 дана
Андрија Прлаиновић и мада је рођен у Дубровнику, а каријеру започео у Црној Гори, одувек је носио дрес репрезентације Србије. Прослављени ватерполиста већ неколико година је у пензији, кад је у питању национални тим, али и… »
Прлаиновић: Породично смо Срби, Партизан ми понудио сјајне услове
Спорт клуб пре 22 дана
Прослављени ватерполиста открио је како је одлучио да наступа за Србију, а говорио је и о добрим странама репрезентативне пензије. „Најпре сам одлучио да играм за Србију, па сам потом дошао у Партизан, који ми је понудио одличне… »
Вести дана »
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 29 минутајош 36 повезаних
УЖИВО Дијана Хрка шести дан штрајкује глађу: Средњошколци и студенти се не одвајају од ње, стигли и пољопривредници, а подршку пружају и просветни радници (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 1 сатјош 55 повезаних
Група маскираних младића пред Српским културним центром у Загребу, скандирали "за дом спремни"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 35 повезаних
Навијачи Олимпијакоса провоцирали Партизан транспарентом на трибинама, поменули су Црвену звезду
Телеграф пре 39 минутајош 39 повезаних