Povezane vesti
Haris Džinović prvi put o melininom novom vereniku! Ovako je reagovao na pitanje o bivšoj ženi: Ja prošlost ne mogu da…
Kurir 16.10.2025
Bivša žena pevača Harisa Džinovića, Melina nedavno se verila za milionera u Monaku, a pevač se sa okupljenim medijskim ekipa dotakao ove teme. Naime, Haris Džinović prokomentarisao je Melininog novog verenika. Pevač je na konstataciju da izgleda bolje od… »
Haris Džinović prvi put o Melininoj veridbi i njenom starijem partneru: "Ne mogu da je menjam..."
Telegraf 16.10.2025
Bivša žena pevača Harisa Džinovića, Melina Džinović (devojačko Galić), nedavno se verila za starijeg milionera u Monaku. Ta vest iznenadila je mnoge, a sada se oglasio i njen bivši suprug, Haris Džinović. Na konstataciju jednog novinara da izgleda bolje… »
Vesti dana »
Plenum na Euronews Srbija: Stanković i Petrov o policijskom postupanju u Rektoratu posle smrti studentkinje
Euronews pre 29 minutajoš 101 povezana
Održan protest ispred Rektorata, deo Novosađana krenuo za Beograd (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 93 povezane
Rektor Đokić: Ovo nije napad na mene, već na ideju da u Srbiji postoji nešto što vlast ne kontroliše
Beta pre 24 satajoš 22 povezane
(Uživo) Rat se otima kontroli! Iran uništio najmoćnije američke dronove, NATO zemlje joj redom okreću leđa
Mondo pre 29 minutajoš 78 povezanih
OIK Knjaževac: Lista oko SNS-a osvojila 8.825 glasova, izlaznost 71,13 odsto ukupnog broja birača
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih