Povezane vesti
Grudi sam operisala iz zdravstvenih razloga, nije bilo polemike: Nataša Bekvalac prvi put o operaciji
Story pre 1 dan
Nataša Bekvalac prvi put o operaciji grudi koju je imala pre nekoliko nedelja: Poznata pevačica odlučila je da javno progovori o zahvatu operacije vađenja silikona koju je uradila u julu mesecu. Kaže da su je pojedini naslovi povredili i iznervirali kada… »
Nataša Bekvalac ima dečka: Sestra je razotkrila tokom emisije, evo kako je reagovala pevačica
Mondo pre 22 sata
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je otkrila da bi se pomirila sa svojim bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem, koji se nedavno rastao od bivše odbojkašice Maje Ognjenović. Pogledajte fotografije Nataše Bekvalac: "Ne mogu da kažem da se za poslednjih sedam… »
Sestra Nataše Bekvalac upala u studio Blic TV i poručila: "Lažeš da nemaš dečka!" - pevačica ostala u šoku, a onda usledilo…
Blic pre 1 dan
Pop zvezda upravo sada na Blic televiziji bez ustezanja govori o svom ljubavnom životu u emisiji Scena specijal. Na pitanje voditelja kako je moguće da tako lepa žena nema partnera, Nataša je kroz smeh ispričala. - Nikada nisam lažno moralisala, vi me… »
Sestra Nataše Bekvalac uživo u emisiji otkrila sve o pevačicinom partneru: Nemoj da lažeš da nemaš dečka
Hello pre 1 dan
Nataša Bekvalac ovih dana ima pune ruke posla, ali nikada nije bila srećnija! Novosadska Barbika je pre tri dana posle devet godina diskografske pauze objavila novi album koji simbolično nosi naziv "Mama", a svih 10 pesama je već u trendingu. Sinoć je… »
Sestra je razotkrila: Ko je novi dečko Nataše Bekvalac?
Story pre 1 dan
Ko je novi dečko Nataše Bekvalac svi se pitaju nakon gostovanja pevačice Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Scena specijal na Blic TV-u, gde je otkrila detalje iz svog privatnog života i otvoreno govorila o svom ljubavnom statusu. Na pitanje… »
Prvi put o operaciji: Nataša Bekvalac otkrila: "Grudi sam operisala iz zdravstvenih razloga, nije bilo polemike oko vađenja…
Blic pre 1 dan
Pevačica Nataša Bekvalac gočšća je emsije Scena specijal koju možete pratiti upravo sada na Blic TV, a u kojoj promoviše novi album „Mama“, ali i govori o brojnim temama. Nataša Bekvalac odlučila je da prvi put govori o operaciji grudi koju je nedavno… »
Velika ispovest Nataše Bekvalac: Uživo na Blic televiziji o bivšim muževima, zdravstvenom problemu i veridbi: "Ludnica je…
Blic pre 1 dan
Pop zvezda Nataša Bekvalac upravo gostuje u emisiji Scena specijal na kanalu Blic televizije gde će otvoreno govoriti o svim životnim situacijama sa kojima se susrela u poslednjih deset godina. Voditeljski duo Aleksandra Aleksov i Danijel Rakočević neće… »
Vesti dana »

Kompanija "Healthcare" izrazila saučešće povodom tragedije: Proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi
Euronews pre 3 satajoš 117 povezanih

MAPA Putin preko Srbije ide na sastanak sa Trampom? Ruski predsednik traži zaobilazni put ka Budimpešti, ovu su sve opcije koje ima na stolu
Nova pre 3 satajoš 23 povezane

Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH: U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam
Beta pre 1 satjoš 22 povezane