Povezane vesti

Tragedija u Kraljevu: Dete upalo u bazen i preminulo

Tragedija u Kraljevu: Dete upalo u bazen i preminulo

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Dete je pronađeno u besvesnom stanju, a odmah je prevezeno u kraljevački Zdravstveni centar „Studenica“. Uprkos naporima lekara i pokušajima reanimacije, nažalost, mališan je preminuo - potvrdjeno je za RINU. Slučaj je prijavljen nadležnim organima, a… »
Nastradalo petogodišnje Dete Krenuo ka borovnicama, pa upao u bazen za navodnjavanje!?

Nastradalo petogodišnje Dete Krenuo ka borovnicama, pa upao u bazen za navodnjavanje!?

Alo pre 1 dan
Dečak star pet godina nastradao je juče danas nešto pre 17 časova u naselju Ratina kod Kraljeva, kada je mališan upao u bazen za navodnjavanje. - Dete je pronađeno u besvesnom stanju, a odmah je prevezeno u kraljevački Zdravstveni centar "Studenica"… »
"Kao da me grom pogodio kada sam čula da se utopio": Prijateljica porodice dečaka koji je stradao u bazenu u šoku: "Bio je…

"Kao da me grom pogodio kada sam čula da se utopio": Prijateljica porodice dečaka koji je stradao u bazenu u šoku: "Bio je…

Blic pre 1 dan
Dečak star 5 godina poginuo je danas nešto pre 17 časova u naselju Ratina kod Kraljeva. Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo kada je mališan upao u bazen za navodnjavanje. Meštani Ratine s nevericom su saznali da se danas popodne u bazenu za… »

Vesti dana »