Повезане вести

"Прошлост не могу да мењам": Харис Џиновић први пут о Мелинином новом веренику: Ево како је реаговао на питање о бившој…

"Прошлост не могу да мењам": Харис Џиновић први пут о Мелинином новом веренику: Ево како је реаговао на питање о бившој…

Блиц пре 25 дана
Бивша жена певача Хариса Џиновића, Мелина недавно се верила за милионера у Монаку, а певача смо вечерас срели на наступу у Београду. Наиме, Харис Џиновић прокоментарисао је Мелининог новог вереника. Певач је на констатацију да… »
Ћерки ништа нисам забранио, а Мелина ме не занима: Харис више неће да ћути

Ћерки ништа нисам забранио, а Мелина ме не занима: Харис више неће да ћути

Стори пре 26 дана
Бивша супруга певача Хариса Џиновића, Мелина, недавно се верила за милионера у Монаку, а сви су ишчекивали како ће певач реаговати. На питање о Мелинином новом веренику, певач је кратко и јасно рекао: - Немам појма, верујте ми… »
Харис Џиновић реаговао на Мелинину веридбу, једно није могао да прећути

Харис Џиновић реаговао на Мелинину веридбу, једно није могао да прећути

Свет & Скандал пре 26 дана
Вест да се дизајнерка Мелина Галић, бивша супруга Хариса Џиновића, верила са имућним бизнисменом из Монака изазвала је праву буру у јавности. Након што су медији данима писали о раскошном плану за свадбу на луксузној јахти… »
"Кога интересује нека иде у Монако": Харис бесан на Мелину, овако је реаговао на вест да се верила

"Кога интересује нека иде у Монако": Харис бесан на Мелину, овако је реаговао на вест да се верила

Мондо пре 26 дана
Дизајнерка и бивша жена Хариса Џиновића, Мелина Галић, поново се удаје. Вест о веридби са бизнисменом из Монака (69) изненадила је све, и док се распреда о дужини јахте на којој ће други пут изговорити судбоносно "да", сви… »

Вести дана »