Povezane vesti
"Prošlost ne mogu da menjam": Haris Džinović prvi put o Melininom novom vereniku: Evo kako je reagovao na pitanje o bivšoj…
Blic pre 23 sata
Bivša žena pevača Harisa Džinovića, Melina nedavno se verila za milionera u Monaku, a pevača smo večeras sreli na nastupu u Beogradu. Naime, Haris Džinović prokomentarisao je Melininog novog verenika. Pevač je na konstataciju da izgleda bolje od… »
Ćerki ništa nisam zabranio, a Melina me ne zanima: Haris više neće da ćuti
Story pre 1 dan
Bivša supruga pevača Harisa Džinovića, Melina, nedavno se verila za milionera u Monaku, a svi su iščekivali kako će pevač reagovati. Na pitanje o Melininom novom vereniku, pevač je kratko i jasno rekao: - Nemam pojma, verujte mi. To je moja prošlost i ne… »
Haris Džinović reagovao na Melininu veridbu, jedno nije mogao da prećuti
Svet & Skandal pre 1 dan
Vest da se dizajnerka Melina Galić, bivša supruga Harisa Džinovića, verila sa imućnim biznismenom iz Monaka izazvala je pravu buru u javnosti. Nakon što su mediji danima pisali o raskošnom planu za svadbu na luksuznoj jahti, pevač je odlučio da stavi… »
"Koga interesuje neka ide u Monako": Haris besan na Melinu, ovako je reagovao na vest da se verila
Mondo pre 1 dan
Dizajnerka i bivša žena Harisa Džinovića, Melina Galić, ponovo se udaje. Vest o veridbi sa biznismenom iz Monaka (69) iznenadila je sve, i dok se raspreda o dužini jahte na kojoj će drugi put izgovoriti sudbonosno "da", svi čekaju komentar njenog bivšeg… »
Vesti dana »

(Foto) ovo je ljiljana koja je poginula kod Sremske Mitrovice: Bila u autobusu koji se prevrnuo, koleginica ispričala kako je stradala: "Glavom je razbila staklo!"
Blic pre 59 minutajoš 117 povezanih

Stiže prava zima Upravo se oglasio RHMZ, vreme donosi promenu već sutra
Alo pre 6 satijoš 29 povezanih

(Video): Postavili luna park u blizini mesta sećanja na žrtve rata u Srbiji, odmah je reagovala policija: Evo šta se desilo
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih