Povezane vesti
Nosio ugalj, pobedio rak i celi život proveo sa jednom ženom: Otpevao "Odiseju" i ušao u legendu, a ovo niko nije znao
Mondo pre 1 dan
Muzičar Leo Martin najpoznatiji je po numeri "Odiseja", ali kao i po mnogim drugim hitovima, kao što su "Laku noć, draga", "Samo za nas", "Pesmo mog života", "Ja te volim", "Zbogom, Kristina", "Poslednja ljubav", "Zvao sam te Džordžija". Njegovo pravo… »
Staza trnja ili staza orhideja: Naš pevač odbio inostranu karijeru, pobedio rak, a život proveo sa jednom ženom
Nova pre 1 dan
Naš čuveni pevač Leo Martin nedavno je dobio Nagradu za životno delo, koju dodeljuje Udruženje muzičara džeza. Leo Martin najpoznatiji je po numeri „Odiseja“, ali kao i po mnogim drugim hitovima, kao što su „Laku noć, draga“, „Samo za nas“, „Pesmo mog… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 52 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana