Povezane vesti
Kineski SUV prešao najveću reku u zemlji: Amfibijsko putovanje od 1,5 km FOTO/VIDEO
B92 17.10.2025
Vozilo je održavalo stabilan položaj sve vreme tokom prelaska, krstareći brzinom od 7 km/h. Jetour Zongheng G700, vozilo brenda čiji je vlasnik kompanija Chery, postao je prvi SUV u istoriji koji je uspešno prešao reku Jangce. Prelazak se dogodio u… »
Kineski SUV prešao reku Jangce
Auto blog 17.10.2025
Amfibijsko putovanje, dugo 1480 metara preko najmoćnije kineske reke, završeno je za 22 minuta. SUV se borio sa strujama u rasponu od 5 do 10 km/h. Vozilo je održavalo stabilan položaj tokom celog prelaska, krstareći brzinom od 7 km/h pre nego što je… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 12 minutajoš 2 povezane