Povezane vesti

Veljko Paunović o sukobu sa Hasanom: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"

Veljko Paunović o sukobu sa Hasanom: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"

Dnevnik pre 1 dan
Veljko Paunović nedavno je dobio otkaz u Ovijedu, u međuvremenu postao glavni kandidat za selektora Srbije, ali će po svemu sudeći sezonu nastaviti kao komentator TV platforme "DAZN". Nedavno je gostovao u emisiji "Marke" u kojoj je govorio i o… »
Paunović otkrio istinu posle haosa u Ovijedu: “Njegova poruka bila je jedna od najemotivnijih koje sam ikada dobio!”

Paunović otkrio istinu posle haosa u Ovijedu: “Njegova poruka bila je jedna od najemotivnijih koje sam ikada dobio!”

Hot sport pre 1 dan
Dešavaju se nesuglasice između trenera i igrača. Veljko Paunović, koji je nedavno ostao bez posla u Ovijedu, i dalje je jedno od najpominjanijih imena kada se govori o novom selektoru Srbije. Gostujući u emisiji španskog lista „Marka“, Paunović je… »
Paunović: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"

Paunović: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"

B92 pre 1 dan
Veljko Paunović nedavno je dobio otkaz u Ovijedu, u međuvremenu postao glavni kandidat za selektora Srbije, ali će po svemu sudeći sezonu nastaviti kao komentator TV platforme "DAZN". Nedavno je gostovao u emisiji "Marke" u kojoj je govorio i o… »

Vesti dana »