Povezane vesti
Veljko Paunović o sukobu sa Hasanom: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"
Dnevnik 17.10.2025
Veljko Paunović nedavno je dobio otkaz u Ovijedu, u međuvremenu postao glavni kandidat za selektora Srbije, ali će po svemu sudeći sezonu nastaviti kao komentator TV platforme "DAZN". Nedavno je gostovao u emisiji "Marke" u kojoj je govorio i o… »
Paunović otkrio istinu posle haosa u Ovijedu: “Njegova poruka bila je jedna od najemotivnijih koje sam ikada dobio!”
Hot sport 17.10.2025
Dešavaju se nesuglasice između trenera i igrača. Veljko Paunović, koji je nedavno ostao bez posla u Ovijedu, i dalje je jedno od najpominjanijih imena kada se govori o novom selektoru Srbije. Gostujući u emisiji španskog lista „Marka“, Paunović je… »
Paunović: "Njegova poruka je najemotivnija koju sam ikada dobio"
B92 17.10.2025
Veljko Paunović nedavno je dobio otkaz u Ovijedu, u međuvremenu postao glavni kandidat za selektora Srbije, ali će po svemu sudeći sezonu nastaviti kao komentator TV platforme "DAZN". Nedavno je gostovao u emisiji "Marke" u kojoj je govorio i o… »
Vesti dana »
NIS podneo novi zahtev Ministarstvu finansija SAD za izdavanje posebne dozvole za rad
RTS pre 1 satjoš 34 povezane
Sneg doneo zimske uslove planinskim krajevima, sela u Lučanima ostala bez struje
Ozon press pre 37 minutajoš 26 povezanih
Nestvaran uspeh: Bivši selektor Srbije ispisao istoriju i odveo najmanju državu ikada na Mundijal!
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: 10 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 37 minutajoš 13 povezanih