Повезане вести
Стори на промоцији анплагд албума Алена Исламовића: Многе песме су за моју супругу, најсрећнији сам човек на свету
Стори пре 22 дана
Музичко име које већ деценијама заузима посебно место на регионалној сцени јесте Ален Исламовић. Његова аутентичност, препознатљив глас и неисцрпна енергија потврђују да прави уметници не застаревају — они једноставно расту са… »
Легендарни певач у Старој Пазови: Спектакуларна промоција албума Алена Исламовића: Ту је комплетна музичка елита
Курир пре 21 дана
Промоција новог албума Алена Исламовића "Тхе Бест Оф Ацоустиц", објављеног у формату ЛП плоче, ЦД-а и на дигиталним платформама одржан је у седишту издавачке куће Фидбокс у Старој Пазови. -Велико ми је задовољство што је моја… »
Ален Исламовић промовисао анплагд албум, за ХЕЛЛО! открива: ИУ група ме одвела у рокенрол, не Бијело дугме
Хелло пре 22 дана
Име које деценијама траје и одјекује регионалном музичком сценом засигурно је Ален Исламовић. Његова харизма, таленат и истинска емоција доказ су да музичар не подлеже зубу времена. Након година на врху са легендарним бендовима… »
Вести дана »
Јокића баш брига за трипл-дабл, Јанис је куп специјалиста!
Спортске.нет пре 26 минутајош 22 повезане
Најновија прогноза РХМЗ: Данас боље не излазите из куће, а од овог дана следи разведравање
Телеграф пре 6 минутајош 15 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Мађарска изузета од санкција САД на руске енергенте; Руте: Путин не може да победи у нуклеарном рату
РТВ пре 1 сатјош 16 повезаних
Руски напади на енергетску инфраструктуру Украјине, једна особа погинула
Данас пре 22 минутајош 5 повезаних