Povezane vesti

Story na promociji anplagd albuma Alena Islamovića: Mnoge pesme su za moju suprugu, najsrećniji sam čovek na svetu

Story na promociji anplagd albuma Alena Islamovića: Mnoge pesme su za moju suprugu, najsrećniji sam čovek na svetu

Story pre 1 dan
Muzičko ime koje već decenijama zauzima posebno mesto na regionalnoj sceni jeste Alen Islamović. Njegova autentičnost, prepoznatljiv glas i neiscrpna energija potvrđuju da pravi umetnici ne zastarevaju — oni jednostavno rastu sa vremenom. Posle uspešnih… »
Legendarni pevač u Staroj Pazovi: Spektakularna promocija albuma Alena Islamovića: Tu je kompletna muzička elita

Legendarni pevač u Staroj Pazovi: Spektakularna promocija albuma Alena Islamovića: Tu je kompletna muzička elita

Kurir pre 18 sati
Promocija novog albuma Alena Islamovića "The Best Of Acoustic", objavljenog u formatu LP ploče, CD-a i na digitalnim platformama održan je u sedištu izdavačke kuće Fidbox u Staroj Pazovi. -Veliko mi je zadovoljstvo što je moja kuća objavila album jedne… »
Alen Islamović promovisao anplagd album, za HELLO! otkriva: YU grupa me odvela u rokenrol, ne Bijelo dugme

Alen Islamović promovisao anplagd album, za HELLO! otkriva: YU grupa me odvela u rokenrol, ne Bijelo dugme

Hello pre 1 dan
Ime koje decenijama traje i odjekuje regionalnom muzičkom scenom zasigurno je Alen Islamović. Njegova harizma, talenat i istinska emocija dokaz su da muzičar ne podleže zubu vremena. Nakon godina na vrhu sa legendarnim bendovima Divlje jagode i Bijelo… »

Vesti dana »