Povezane vesti
Story na promociji anplagd albuma Alena Islamovića: Mnoge pesme su za moju suprugu, najsrećniji sam čovek na svetu
Story pre 1 dan
Muzičko ime koje već decenijama zauzima posebno mesto na regionalnoj sceni jeste Alen Islamović. Njegova autentičnost, prepoznatljiv glas i neiscrpna energija potvrđuju da pravi umetnici ne zastarevaju — oni jednostavno rastu sa vremenom. Posle uspešnih… »
Legendarni pevač u Staroj Pazovi: Spektakularna promocija albuma Alena Islamovića: Tu je kompletna muzička elita
Kurir pre 18 sati
Promocija novog albuma Alena Islamovića "The Best Of Acoustic", objavljenog u formatu LP ploče, CD-a i na digitalnim platformama održan je u sedištu izdavačke kuće Fidbox u Staroj Pazovi. -Veliko mi je zadovoljstvo što je moja kuća objavila album jedne… »
Alen Islamović promovisao anplagd album, za HELLO! otkriva: YU grupa me odvela u rokenrol, ne Bijelo dugme
Hello pre 1 dan
Ime koje decenijama traje i odjekuje regionalnom muzičkom scenom zasigurno je Alen Islamović. Njegova harizma, talenat i istinska emocija dokaz su da muzičar ne podleže zubu vremena. Nakon godina na vrhu sa legendarnim bendovima Divlje jagode i Bijelo… »
Vesti dana »

Putnik otkrio šta se desilo 2 minuta pre prevrtanja autobusa: "Pozvao je kolegu i rekao da autobus pišti"
Mondo pre 1 satjoš 113 povezane

"Najhladnija zima u poslednjih 20 godina" Meteorolog upozorava: Ovo nije miholjsko leto, temperatura ide na +25 a onda...
Alo pre 1 satjoš 29 povezanih

Snimak Željka i Murinena preplavio mreže: Evroliga oduševljena reakcijom trenera Partizana
Mondo pre 12 minutajoš 31 povezana

Bezbednosne mere za putinov let u Mađarsku: Četiri borbena aviona prate predsednika kroz Srbiju i region
Alo pre 57 minutajoš 23 povezane