Povezane vesti
McDonald’s uveo novu uslugu – mobilno poručivanje TEDxBelgrade u Palati nauke 27. oktobra pod sloganom „Moj put, moja pravila“…
Domino magazin pre 1 dan
McDonald’s nastavlja da unapređuje korisničko iskustvo u svojim restoranima uvođenjem mobilnog poručivanja (Mobile Order) funkcionalnosti u okviru McDonald’s mobilne aplikacije. Ova opcija omogućava korisnicima da unapred odaberu i plate svoje omiljene… »
McDonald’s uveo novu uslugu – mobilno poručivanje
Biznis i finansije pre 1 dan
5 McDonald’s nastavlja da unapređuje korisničko iskustvo u svojim restoranima uvođenjem mobilnog poručivanja (Mobile Order) funkcionalnosti u okviru McDonald’s mobilne aplikacije. Ova opcija omogućava korisnicima da unapred odaberu i plate svoje omiljene… »
Sopstvenim pravilima do uspeha: TEDxBelgrade otkriva autentične priče
BizLife pre 1 dan
„Moj put, moja pravila“ tema je konferencije TEDxBelgrade, koja će biti održana 27. oktobra 2025. godine, u Palati nauke, Zadužbini Miodraga Kostića, sa početkom u 13h. TEDxBelgrade predstavlja nezavisno organizovani događaj po TED licenci, i deo je… »
TEDxBelgrade u Palati nauke 27. oktobra pod sloganom „Moj put, moja pravila“ McDonald’s uveo novu uslugu – mobilno poručivanje…
Domino magazin pre 1 dan
„Moj put, moja pravila“ tema je konferencije TEDxBelgrade, koja će biti održana 27. oktobra 2025. godine, u Palati nauke, Zadužbini Miodraga Kostića, sa početkom u 13h. TEDxBelgrade predstavlja nezavisno organizovani događaj po TED licenci, i deo je… »
McDonald’s uveo novu uslugu – mobilno poručivanje
Nedeljnik pre 1 dan
McDonald’s nastavlja da unapređuje korisničko iskustvo u svojim restoranima uvođenjem mobilnog poručivanja (Mobile Order) funkcionalnosti u okviru McDonald’s mobilne aplikacije. Ova opcija omogućava korisnicima da unapred odaberu i plate svoje omiljene… »
Vesti dana »

Kompanija "Healthcare" izrazila saučešće povodom tragedije: Proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi
Euronews pre 1 satjoš 113 povezane

Nova tura snega: Ovo će biti najhladnija zima u poslednjih 20 godina, evo kada će se zabeleti
Pravda pre 4 satijoš 29 povezanih

Parlament RS poništava ranije odluke zbog Dodikove presude
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih