Povezane vesti
„Neke stvari me pogode“: Haris Džinović reagovao na negativne komentare o ćerki Đini
Nova 17.10.2025
Đina Džinović, ćerka Meline i Harisa Džinovića, sve više pažnje privlači objavama na društvenim mrežama. Đina Džinović jedna je od najpraćenijih influensera u Srbiji, a vrlo često deli detalje privatnog života. Od samog početka poznato je da njeni… »
"Neke stvari me pogađaju": Haris progovorio o ćerki Đini: "Čujem glasine o njoj, dođu mi do ušiju"
Blic 17.10.2025
Haris Džinović progovorio je o ćerki Đini Džinović i njenom eksponiraju u javnosti. - Ja to ne znam, ne pratim društvene mreže. Naravno čujem te neke glasine, dođu mi do ušiju, ali ja ne mogu zbog toga da reagujem na bilo kakav način, niti hoću. To su… »
"To su njene stvari, neke stvari me pogađaju, šta da radim?" Haris odgovorio na pitanje o ćerkinom snimku
Telegraf 17.10.2025
Ćerka Harisa Džinovića i Meline Galić, Đina Džinović našla se u centru skandala kada su eksplicitni snimci na kojima je navodno ona krenuli da se pojavljuju na društvenim mrežama, a sada se tim povodom oglasio, njen otac. Naime, iako nije utvrđeno da se… »
Vesti dana »
Na snazi narandžasti meteoalarm: RHMZ izdao upozorenje!
Šabačke novosti pre 50 minutajoš 21 povezana
Danas je Dan državnosti Republike Srbije, najvažniji istorijski datum za našu zemlju! Dan državnosti Republike Srbije Ovaj datum je najbitniji datum u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije. Istorijske činjenice i datumi:
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 13 povezanih
Dan kad se osvojila sloboda! Srbija slavi dva važna događaja koja su joj promenila istoriju
Sputnik pre 5 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: Teško povređena devojčica pešak kod TC Galerija na Novom Beogradu
Insajder pre 45 minutajoš 12 povezanih