Povezane vesti

„Neke stvari me pogode“: Haris Džinović reagovao na negativne komentare o ćerki Đini

„Neke stvari me pogode“: Haris Džinović reagovao na negativne komentare o ćerki Đini

Nova pre 1 dan
Đina Džinović, ćerka Meline i Harisa Džinovića, sve više pažnje privlači objavama na društvenim mrežama. Đina Džinović jedna je od najpraćenijih influensera u Srbiji, a vrlo često deli detalje privatnog života. Od samog početka poznato je da njeni… »
"Neke stvari me pogađaju": Haris progovorio o ćerki Đini: "Čujem glasine o njoj, dođu mi do ušiju"

"Neke stvari me pogađaju": Haris progovorio o ćerki Đini: "Čujem glasine o njoj, dođu mi do ušiju"

Blic pre 1 dan
Haris Džinović progovorio je o ćerki Đini Džinović i njenom eksponiraju u javnosti. - Ja to ne znam, ne pratim društvene mreže. Naravno čujem te neke glasine, dođu mi do ušiju, ali ja ne mogu zbog toga da reagujem na bilo kakav način, niti hoću. To su… »
"To su njene stvari, neke stvari me pogađaju, šta da radim?" Haris odgovorio na pitanje o ćerkinom snimku

"To su njene stvari, neke stvari me pogađaju, šta da radim?" Haris odgovorio na pitanje o ćerkinom snimku

Telegraf pre 1 dan
Ćerka Harisa Džinovića i Meline Galić, Đina Džinović našla se u centru skandala kada su eksplicitni snimci na kojima je navodno ona krenuli da se pojavljuju na društvenim mrežama, a sada se tim povodom oglasio, njen otac. Naime, iako nije utvrđeno da se… »

Vesti dana »