Повезане вести

„Неке ствари ме погоде“: Харис Џиновић реаговао на негативне коментаре о ћерки Ђини

„Неке ствари ме погоде“: Харис Џиновић реаговао на негативне коментаре о ћерки Ђини

Нова 17.10.2025
Ђина Џиновић, ћерка Мелине и Хариса Џиновића, све више пажње привлачи објавама на друштвеним мрежама. Ђина Џиновић једна је од најпраћенијих инфлуенсера у Србији, а врло често дели детаље приватног живота. Од самог почетка… »
"Неке ствари ме погађају": Харис проговорио о ћерки Ђини: "Чујем гласине о њој, дођу ми до ушију"

"Неке ствари ме погађају": Харис проговорио о ћерки Ђини: "Чујем гласине о њој, дођу ми до ушију"

Блиц 17.10.2025
Харис Џиновић проговорио је о ћерки Ђини Џиновић и њеном експонирају у јавности. - Ја то не знам, не пратим друштвене мреже. Наравно чујем те неке гласине, дођу ми до ушију, али ја не могу због тога да реагујем на било какав… »
"То су њене ствари, неке ствари ме погађају, шта да радим?" Харис одговорио на питање о ћеркином снимку

"То су њене ствари, неке ствари ме погађају, шта да радим?" Харис одговорио на питање о ћеркином снимку

Телеграф 17.10.2025
Ћерка Хариса Џиновића и Мелине Галић, Ђина Џиновић нашла се у центру скандала када су експлицитни снимци на којима је наводно она кренули да се појављују на друштвеним мрежама, а сада се тим поводом огласио, њен отац. Наиме… »

Вести дана »