Povezane vesti
Prva tri dana Vulkanovog sajma knjiga potvrđuju trend rasta interesovanja za knjige
BizLife pre 26 dana
Šesti po redu Vulkanov sajam knjiga, sudeći po interesovanju čitalaca na portalima vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, potvrđuje trend rasta potražnje za knjigama, o kome se godinama unazad često govori kao o svojevrsnom… »
Početak epske ljubavne priče koja je osvojila svet: "Veži me čvrsto" u prodaji
B92 pre 26 dana
Prvi deo serijala "Dečaci iz Tomena" - TikTok fenomen o Džoniju i Šenon, prijateljstvu, ljubavi i iskušenjima odrastanja nalazi se u prodaji. Veži me čvrsto, prvi deo serijala Dečaci iz Tomena, svetskog bestselera i TikTok fenomena autorke Kloi Volš… »
Prva tri dana Vulkanovog sajma knjiga potvrđuju trend rasta interesovanja za knjige
Telegraf pre 26 dana
Šesti po redu Vulkanov sajam knjiga, sudeći po interesovanju čitalaca na portalima vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, potvrđuje trend rasta potražnje za knjigama, o kome se godinama unazad često govori kao o svojevrsnom… »
Prva tri dana Vulkanovog sajma knjiga potvrđuju trend rasta interesovanja za knjige Lagunini Sajamski dani od 20. oktobra do…
Domino magazin pre 26 dana
Euronews pre 26 dana
Vesti dana »
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 113 povezane
Niš se sprema za protest, građani večeras dočekuju ministra prosvete ispred NišTV-a: „Nećemo ćutati dok se ponižavaju prosvetni radnici“
Nova pre 54 minutajoš 20 povezanih
Jerinić (ZLF): Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih