Povezane vesti
Tema jutra: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Studentkinja Mila Pajić je 7 meseci u egzilu, sude joj u odsustvu: „Iz Srbije mi je sve oduzeto preko noći, ali sve bih…
Nova 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Mila Pajić: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 36 povezanih
Netflix kupuje HBO! Striming gigant povlači potez, u igri 72 milijarde dolara
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Odbor za kulturu i informisanje nije usvojio listu kandidata za devetog člana Saveta REM-a
NIN pre 2 satajoš 21 povezana
Obnova železničkih stanica: „Infrastruktura železnice Srbije“ raspisala tender za sanaciju Novog Sada, Subotice i Bačke Topole
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih