Povezane vesti
Tema jutra: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Studentkinja Mila Pajić je 7 meseci u egzilu, sude joj u odsustvu: „Iz Srbije mi je sve oduzeto preko noći, ali sve bih…
Nova 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Mila Pajić: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Vesti dana »
Vazdušni napadi na Alborz: poginulo najmanje 18 osoba, među njima i deca
Politika pre 5 minutajoš 34 povezane
Pezeškijan: Više od 14 miliona Iranaca spremno da žrtvuje živote u odbrani Irana
Politika pre 40 minutajoš 27 povezanih
Jokić bez panike: Jedan promašaj ga ne brine, fokus na plej-ofu!
Hot sport pre 1 satjoš 59 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane