Povezane vesti
Tema jutra: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Studentkinja Mila Pajić je 7 meseci u egzilu, sude joj u odsustvu: „Iz Srbije mi je sve oduzeto preko noći, ali sve bih…
Nova 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Mila Pajić: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 70 povezanih
Na strelištu u Danilovgradu pronađena tri tela, sumnja se na ubistvo
Radio 021 pre 31 minutajoš 35 povezanih
Tužilaštvo zatražilo pritvor trojici osumnjičenih za otmicu pet stranih državljana
Insajder pre 3 satajoš 36 povezanih
Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu na početku školske godine
Južne vesti pre 4 satijoš 47 povezanih