Povezane vesti
Tema jutra: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info pre 25 dana
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Studentkinja Mila Pajić je 7 meseci u egzilu, sude joj u odsustvu: „Iz Srbije mi je sve oduzeto preko noći, ali sve bih…
Nova pre 25 dana
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Mila Pajić: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info pre 25 dana
Vesti dana »
Dijana Hrka jedanaesti dan štrajkuje glađu kod Skupštine, posetio ju je lekar
RTS pre 12 minutajoš 10 povezanih
(VIDEO) Turski vojni avion se srušio u Gruziji: Poginuli svi vojnici i članovi posade
Danas pre 2 minutajoš 11 povezanih
Umereno oblačno i toplije, jutro hladno u toku dana i do 18 stepeni
Danas pre 27 minutajoš 12 povezanih