Povezane vesti
Tema jutra: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Studentkinja Mila Pajić je 7 meseci u egzilu, sude joj u odsustvu: „Iz Srbije mi je sve oduzeto preko noći, ali sve bih…
Nova 17.10.2025
Aktivistkinja i studentkinja Mila Pajić, kojoj se sudi za "nasilno rušenje ustavnog poretka" u odsustvu i koja se nalazi van zemlje, istakla je za N1 da bi ponovo uradila sve isto. "Moj život je jako čudan, sve na šta sam navikla, više nemam ovih sedam… »
Mila Pajić: Život mi je čudan, sve iz Srbije mi je oduzeto preko noći, ali - sve bih uradila isto
N1 Info 17.10.2025
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 3 satajoš 48 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 90 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Nedeljnik pre 1 satjoš 36 povezanih
Vojska SAD tvrdi da je pomogla da više od 1.000 brodova prođe kroz Ormuski moreuz od maja
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Studenti u blokadi objavili da je udruženje Studentska lista upisano u APR
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih