Povezane vesti
Proradila savest, Darko Lazić rešio sve da prizna: Pio sam alkohol pre saobraćajke
Svet & Skandal 17.10.2025
Pevač Darko Lazić prvi put je otvoreno progovorio o saobraćajki koja se dogodila pre nekoliko dana, a u kojoj su on i supruga Katarina prošli sa lakšim telesnim povredama. Iako je ranije tvrdio da u čašici nije bilo alkohola, već voda, sada je u emisiji… »
"Pio sam alkohol pre saobraćajke": Darko Lazić progovorio o zatvoru: "Zakon postoji i za mene, polagaću vožnju u Srbiji"…
Blic 16.10.2025
Folk pevač Darko Lazić u emisiji Scena, koja se emituje od svakog radnog dana od 20.10 časova na Blic televiziji, priznao da je da je u noći kada su on i njegova supruga Katarina imali tešku saobraćajnu nezgodu, konzumirao alkohol. Lazić je otkrio… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta: Neprijatelji se spremaju da okupiraju jedno od iranskih ostrva
Sputnik pre 29 minutajoš 27 povezanih
Iran minirao sve oko ostrva Harg! Teheran potpuno spreman za kopnenu invaziju SAD! Iranska vojska gađala više ciljeva u Izraelu, Tel Aviv glavna meta! (video)
Kurir pre 14 minutajoš 44 povezane
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih
Protest gluvih i nagluvih osoba iz cele zemlje ispred Vlade Srbije: "Ne tražimo privilegije, nego jednakost i dostojanstven život" FOTO, VIDEO
Nova pre 10 satijoš 16 povezanih
Drama u Vitoriji: Zvezda bliža pobedi, poslednji minut odlučuje - svi nervozni na terenu, jedan igrač isključen
Nova pre 12 minutajoš 41 povezana