Повезане вести

Вучић као парадни пример злоупотребе овлашћења полиције наводи случај Вујадина Савића

Вучић као парадни пример злоупотребе овлашћења полиције наводи случај Вујадина Савића

Време пре 28 дана
Када говори о злоупотреби овлашћења полиције председник Србије Александар Вучић не помиње ни дивљачко пендречење демонстраната, ни то што Марко Кричак прети силовањем, ни десетине изјава сведока о прекорачењу полицијских… »
"Жао ми је што је полиција злоупотребила своју позицију": Огласио се Вучић поводом уцене Вујадина Савића

"Жао ми је што је полиција злоупотребила своју позицију": Огласио се Вучић поводом уцене Вујадина Савића

Правда пре 29 дана
Председник Александар Вучић осврнуо се на случај уцене бившег фудбалера Вујадина Савића. Говорећи о раду полиције у Србији, и о томе како је генерално задовољан радом полиције и што полиција "држи демонстранте као мало воде на… »
Вучићу жао што је полиција уништила живот Вујадину Савићу

Вучићу жао што је полиција уништила живот Вујадину Савићу

Нова пре 29 дана
Александар Вучић, председник Србије, у последње време је поприлично укључен у дешавања у српском фудбалу, а није пропустио ни да прокоментарише дешавања око Вујадина Савића. Савић је затражио помоћ полиције након што се нашао… »
Вучић о Вујадину Савићу: Жао ми, полиција му је уништила живот

Вучић о Вујадину Савићу: Жао ми, полиција му је уништила живот

Спорт клуб пре 29 дана
Вујадин Савић је недавно остао без посла у Црвеној звезди, а последњих дана у јавности се појавило много детаља из његовог приватног живота. Спорт клуб је, подсетимо, први писао да је некадашњи фудбалер и капитен клуба из… »

Мондо пре 29 дана
Говорећи о раду полиције у Србији, и о томе како је генерално задовољан радом полиције и што полиција "држи демонстранте као мало воде на длану", председник Александар Вучић осврнуо се и на случај фудбалера Вујадина Савића, који… »
Вучић се огласио о случају Вујадина Савића, па послао оштру поруку: Ово није смело да се дозволи

Вучић се огласио о случају Вујадина Савића, па послао оштру поруку: Ово није смело да се дозволи

Телеграф пре 29 дана
Говорећи о раду полиције у Србији, и о томе како је генерално задовољан радом полиције и што полиција "држи демонстранте као мало воде на длану", председник Александар Вучић осврнуо се и на случај фудбалера Вујадина Савића, који… »

Вести дана »