Povezane vesti
Počinje velika akcija saobraćajne policije
Vesti online pre 1 dan
Saobraćajne nesreće u Srbiji: tokom prethodnog dana dogodile su se 96 saobraćaјne nezgode u koјima јe poginulo 1, a povređeno 52 lica, kažu iz Uprave saobraćjane policije za “Telegarf.rs”. U periodu od 16. do 19.10.2025. godine, sprovodi se IV Centralna… »
MUP – Pojačane kontrole saobraćaja do 20. oktobra
ObjektiVa pre 1 dan
“Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova od 16. do 20. oktobra ove godine sprovode mere pojačane kontrole usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja kojima se ugrožava bezbednost pešaka, sa akcentom na kontrolu brzine u… »
Počinje velika akcija saobraćajne policije: Kontrola pešaka i vozača, fokus na brzinu i alkohol
Telegraf pre 1 dan
Saobraćajne nesreće u Srbiji: tokom prethodnog dana dogodile su se 96 saobraćaјne nezgode u koјima јe poginulo 1, a povređeno 52 lica, kažu iz Uprave saobraćjane policije za "Telegarf.rs". U periodu od 16. do 19.10.2025. godine, sprovodi se IV Centralna… »
Startovala POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA: Strože kazne za prekoračenje brzine kod pešačkih prelaza
InfoKG pre 1 dan
Pripadnici saobraćajne policije sprovode pojačanu kontrolu saobraćaja, usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja kojima se ugrožava bezbednost pešaka, sa akcentom na kontrolu brzine u zonama pešačkih prelaza. Ova akcija traje do ponedeljka, 20… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana