Povezane vesti
Siner: Đoković je moj idol
Politika pre 1 dan
Siner je i ovog puta naglasio koliko mu znači svaki duel sa Novakom. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle meča pokazao veliko poštovanje prema srpskom asu, ističući da ga… »
Siner: Đoković mi je idol
Vesti online pre 1 dan
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle pobede ukazao poštovanje srpskom asu i istakao da ga vidi kao svog idola. Iako u nekim situacijama često deluje nadmeno i svesno svog… »
Siner posle pobede: Novak mi je idol
Sputnik pre 1 dan
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle pobede ukazao poštovanje srpskom asu i istakao da ga vidi kao svog idola. Iako u nekim situacijama često deluje nadmeno i svesno svog… »
Vesti dana »

(Foto) ovo je ljiljana koja je poginula kod Sremske Mitrovice: Bila u autobusu koji se prevrnuo, koleginica ispričala kako je stradala: "Glavom je razbila staklo!"
Blic pre 1 satjoš 117 povezanih

Gradska uprava tvrdi da niko nije tražio dozvolu da postavi luna park
Ritam grada Kg pre 50 minutajoš 19 povezanih

EU pokušava da ubaci svog predstavnika na samit Putina i Trampa u Budimpešti
Vesti online pre 5 satijoš 23 povezane

Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH: U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam
Beta pre 1 satjoš 22 povezane