Povezane vesti
Siner: Đoković je moj idol
Politika 17.10.2025
Siner je i ovog puta naglasio koliko mu znači svaki duel sa Novakom. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle meča pokazao veliko poštovanje prema srpskom asu, ističući da ga… »
Siner: Đoković mi je idol
Vesti online 17.10.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle pobede ukazao poštovanje srpskom asu i istakao da ga vidi kao svog idola. Iako u nekim situacijama često deluje nadmeno i svesno svog… »
Siner posle pobede: Novak mi je idol
Sputnik 17.10.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poražen je u revijalnom meču od Janika Sinera, ali je Italijan posle pobede ukazao poštovanje srpskom asu i istakao da ga vidi kao svog idola. Iako u nekim situacijama često deluje nadmeno i svesno svog… »
Vesti dana »
"Evropa pred civilizacijskim brisanjem"! Trampov dokument digao buru: Ako se nastavi urušavanje, kontinent će biti neprepoznatljiv za manje od 20 godina!
Kurir pre 22 minutajoš 1 povezana
"Ovakva retorika ne služi miru, pomirenju niti budućnosti u regionu", Gašić: Pozivamo međunarodne partnere da osude ovu opasnu retoriku ministra odbrane BiH
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Srđan Jandrić je pobednik "Masterchef Srbija", osvojio nagradu od 50.000 evra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 1 povezana