Povezane vesti
‘Još se navikavam’: Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Danas 17.10.2025
„Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle ukidanja višemesečnog pritvora i skidanja nanogice. „Navikavam se šta mogu… »
Danas 17.10.2025
„Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle ukidanja višemesečnog pritvora i skidanja nanogice. „Navikavam se šta mogu… »
Južne vesti 17.10.2025
Nemanja Mitrović/BBC Grafit podrške Lazaru Diniću u centru Novog Sada „Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle… »
Vesti dana »
Tramp: Danska nije bila u stanju da ukloni rusku pretnju, sada će to biti urađeno
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 36 povezanih
Bogojavljenje - običaji i verovanja koji se poštuju i danas
Glas Zaječara pre 18 minutajoš 29 povezanih
Dva brza voza iskočila iz šina u Španiji: Poginulo 39 osoba, najmanje 73 povređene
Danas pre 44 minutajoš 47 povezanih
AMSS upozorava vozače na poledicu, kamioni na izlaz na graničnom prelazu Batrovci čekaju pet sati
Danas pre 1 satjoš 23 povezane