Povezane vesti
'Još se navikavam': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 1 dan
„Navikavam se šta mogu i ne moguali sve u svemu, dobro je“, govori student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu iz Bora, za BBC na srpskom. „Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz… »
‘Još se navikavam’: Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
Danas pre 1 dan
„Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle ukidanja višemesečnog pritvora i skidanja nanogice. „Navikavam se šta mogu… »
Danas pre 1 dan
„Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle ukidanja višemesečnog pritvora i skidanja nanogice. „Navikavam se šta mogu… »
Južne vesti pre 1 dan
Nemanja Mitrović/BBC Grafit podrške Lazaru Diniću u centru Novog Sada „Malo sam umoran i navikavam se još uvek da me ništa ne steže na nozi.“ Tako je Lazar Dinić, jedan od aktivista iz neformalne studentske organizacije Stav, opisuje prve dane posle… »
Vesti dana »

Kompanija "Healthcare" izrazila saučešće povodom tragedije: Proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi
Euronews pre 3 satajoš 117 povezanih

Zborovi gradjana traže od Grada odgovor: Ko je dozvolio postavljanje luna parka
Glas Šumadije pre 9 minutajoš 19 povezanih

Moskva: Još je rano za razgovore o tome kojom bi rutom Putinov avion doleteo do Budimpešte
Vesti online pre 4 satijoš 23 povezane

„U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam „: Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH
Danas pre 34 minutajoš 22 povezane