Povezane vesti
Vida Ognjenović o Sajmu knjiga: Maltretiranje izdavača, ubeđena sam da prava književna publika neće doći
N1 Info pre 1 dan
"Ako govorimo da li treba bojkotovati Sajam knjiga, treba reći da i Sajam nas bojkotuje svojom organizacijom, pre svega sa tolikim cenama sajamskog prostora koje ni najbolji izdavači ne mogu da plate, pretnjama da je to poslednji Sajam pod kupolom i da… »
Vida Ognjenović za Danas: Ubeđena sam da prava književna publika neće doći na Sajam knjiga
Danas pre 1 dan
Ako govorimo da li treba bojkotovati Sajam knjiga, treba reći da i Sajam nas bojkotuje svojom organizacijom, pre svega sa tolikim cenama sajamskog prostora koje ni najbolji izdavači ne mogu da plate, pretnjama da je to poslednji Sajam pod kupolom i da će… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih

Prelaz Rafa ostaje zatvoren: Izrael čeka da Hamas ispuni obaveze i vrati tela preminulih talaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane

VJT: Jedan od osumnjičenih priznao ubistvo u Hercegovačkoj ulici, drugi se branio ćutanjem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana