Povezane vesti
Vida Ognjenović o Sajmu knjiga: Maltretiranje izdavača, ubeđena sam da prava književna publika neće doći
N1 Info 17.10.2025
"Ako govorimo da li treba bojkotovati Sajam knjiga, treba reći da i Sajam nas bojkotuje svojom organizacijom, pre svega sa tolikim cenama sajamskog prostora koje ni najbolji izdavači ne mogu da plate, pretnjama da je to poslednji Sajam pod kupolom i da… »
Vida Ognjenović za Danas: Ubeđena sam da prava književna publika neće doći na Sajam knjiga
Danas 17.10.2025
Ako govorimo da li treba bojkotovati Sajam knjiga, treba reći da i Sajam nas bojkotuje svojom organizacijom, pre svega sa tolikim cenama sajamskog prostora koje ni najbolji izdavači ne mogu da plate, pretnjama da je to poslednji Sajam pod kupolom i da će… »
Vesti dana »
Ukrajinski dronovi pogodili hemijsko postrojenje u Rusiji; Britanija presrela tanker "flote iz senke" u Lamanšu
RTS pre 59 minutajoš 33 povezane
IDF: raketa i dronovi Hezbolaha eksplodirali na severu Izraela
Politika pre 25 minutajoš 26 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 11 satijoš 5 povezanih
Jako nevreme pogodilo sever Vojvodine i Beograd – požari na njivama u Bačkoj
RTS pre 24 minutajoš 107 povezanih
(Foto/video) Specijalno tužilaštvo Kosova: "Uhapšeno pet bivših srpskih policajaca, našli smo oružje"
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 38 povezanih