Povezane vesti
Saopštenje: Šta se desilo sa uhapšenim bivšim košarkašem Zvezde i srpskom odbojkašicom?
Sputnik pre 20 sati
Košarkaški klub Virtus saopštio je da će Luka Vildoza otputovati sa ekipom na meč petog kola Evrolige protiv Asvela, pošto je argentinski igrač bio u sredu uveče uhapšen sa suprugom Milicom u Bolonji posle utakmice sa Monakom. Košarkaši Virtusa pobedili… »
"Kad sam mu to rekla, izašao je iz kola": Oglasila se bolničarka koju je davio Luka Vildoza
Mondo pre 22 sata
Argentinski košarkaš Luka Vildoza i njegova supruga Milica Tasić bili su uhapšeni jer su navodno izazvali incident u Bolonji kada je došlo do sukoba sa službom Hitne pomoći. Ubrzo je bračni par pušten na slobodu, a nekadašnji igrač Crvene zvezde biće u… »
Virtus otpušta Vildosu posle skandala?
B92 pre 21 sat
Argentinski košarkaš Luka Vildosa mogao bi neočekivano da se nađe na tržištu slobodnih agenata, posle nedavnog incidenta u Bolonji čiji je protagonista bio. Košarkaš Virtusa i njegova supruga Milica su uhapšeni nakon što su napali članove hitne pomoći u… »
Oglasila se medicinska sestra koju su napali Vildoza i Milica Tasić: "Uhvatio me je za vrat, a ona..."
Telegraf pre 22 sata
Ne stišava se bura nakon skandala koji se dogodio u sredu nakon utakmice Virtusa protiv Monaka u četvrtom kolu Evrolige. Klub iz Bolonje je slavio 77:73, ali svi pričaju o onome što se desilo posle meča na povratku kući Luke Vildoze. Argentinac je bio… »
Ispovest doktorke koju su napali Luka Vildoza i Milica Tasić: "Vrištala sam, hvatali su me za vrat i čupali"
Kurir pre 22 sata
Bivši košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildoza, i njegova supruga, odbojkašica Milica Tasić, našli su se u centru pažnje italijanske, ali i šire javnosti zbog fizičkog napada na osoblje Hitne pomoći koje je bilo na dužnosti. Prema saopštenju košarkaškog… »
Novi detalji velikog skandala: Vildoza davio stariju ženu, Milica je čupala za kosu!?
Hot sport pre 24 sata
Skandal koji trese Italiju! Juče je odjeknula vest da su Luka Vildoza i njegova supruga Milica Vidloza (rođena Tasić), uhapšeni, nakon sukoba sa timom ‘Crvenog krsta’. Dan nakon ovog skandala, ‘Le Repubblica’ objavila je intervju sa ženom (55) koja je… »
Ispovest žene koju je napao Vildosa: "Zgrabio me za vrat i odigao od zemlje"
B92 pre 24 sata
Medicinska radnica pri crvenom krstu, koju su napali Luka Vildoza i njegova supruga Milica Tasić, dala je svoju verziju događaja koji se odigrao na ulici u Bolonji. Podsetimo, nakon incidenta argentinski košarkaš je uhapšen, ubrzo i pušten, a na teret mu… »
Drama za Vildozu: Italijani pišu da bi Virtus mogao da ga otpusti posle hapšenja
Telegraf pre 1 dan
Luka Vildoza, argentinski košarkaš i bivši član Crvene zvezde, mogao bi da ostane bez ugovora sa Virtusom iz Bolonje, ukoliko bude proglašen krivim u slučaju napada na bolničara, zbog kog je nedavno i uhapšen. Kako prenosi ugledni list "La Repubblica"… »
VIldoza se posle hapšenja odlučio na radikalan potez
Nova pre 1 dan
Luka VIldoza, bivši košarkaš Crvene zvezde, povukao je radikalan potez nakon što je uhapšen u Italiji nakon napada na hitnu pomoć. Vildoza je u sred uveče zajedno sa suprugom Milicom uhapšen nakon što je, nakon meča svog Virtusa u Bolonji protiv Monaka… »
Vesti dana »

"Najhladnija zima u poslednjih 20 godina" Meteorolog upozorava: Ovo nije miholjsko leto, temperatura ide na +25 a onda...
Alo pre 1 satjoš 29 povezanih

Opušteni profesor željko Obradović: Evroliga podelila urnebesan komentar na video Žoca i Murinena!
Hot sport pre 38 minutajoš 31 povezana

Kako će Putin do Budimpešte: "Najsigurnija ruta je preko Srbije": Za ruskim liderom je raspisana poternica, a Mađarska okružena EU zemljama
Blic pre 27 minutajoš 23 povezane

Parlament RS poništava ranije odluke zbog Dodikove presude
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih