Povezane vesti

Saopštenje: Šta se desilo sa uhapšenim bivšim košarkašem Zvezde i srpskom odbojkašicom?

Saopštenje: Šta se desilo sa uhapšenim bivšim košarkašem Zvezde i srpskom odbojkašicom?

Sputnik pre 20 sati
Košarkaški klub Virtus saopštio je da će Luka Vildoza otputovati sa ekipom na meč petog kola Evrolige protiv Asvela, pošto je argentinski igrač bio u sredu uveče uhapšen sa suprugom Milicom u Bolonji posle utakmice sa Monakom. Košarkaši Virtusa pobedili… »
"Kad sam mu to rekla, izašao je iz kola": Oglasila se bolničarka koju je davio Luka Vildoza

"Kad sam mu to rekla, izašao je iz kola": Oglasila se bolničarka koju je davio Luka Vildoza

Mondo pre 22 sata
Argentinski košarkaš Luka Vildoza i njegova supruga Milica Tasić bili su uhapšeni jer su navodno izazvali incident u Bolonji kada je došlo do sukoba sa službom Hitne pomoći. Ubrzo je bračni par pušten na slobodu, a nekadašnji igrač Crvene zvezde biće u… »
Virtus otpušta Vildosu posle skandala?

Virtus otpušta Vildosu posle skandala?

B92 pre 21 sat
Argentinski košarkaš Luka Vildosa mogao bi neočekivano da se nađe na tržištu slobodnih agenata, posle nedavnog incidenta u Bolonji čiji je protagonista bio. Košarkaš Virtusa i njegova supruga Milica su uhapšeni nakon što su napali članove hitne pomoći u… »
Oglasila se medicinska sestra koju su napali Vildoza i Milica Tasić: "Uhvatio me je za vrat, a ona..."

Oglasila se medicinska sestra koju su napali Vildoza i Milica Tasić: "Uhvatio me je za vrat, a ona..."

Telegraf pre 22 sata
Ne stišava se bura nakon skandala koji se dogodio u sredu nakon utakmice Virtusa protiv Monaka u četvrtom kolu Evrolige. Klub iz Bolonje je slavio 77:73, ali svi pričaju o onome što se desilo posle meča na povratku kući Luke Vildoze. Argentinac je bio… »
Ispovest doktorke koju su napali Luka Vildoza i Milica Tasić: "Vrištala sam, hvatali su me za vrat i čupali"

Ispovest doktorke koju su napali Luka Vildoza i Milica Tasić: "Vrištala sam, hvatali su me za vrat i čupali"

Kurir pre 22 sata
Bivši košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildoza, i njegova supruga, odbojkašica Milica Tasić, našli su se u centru pažnje italijanske, ali i šire javnosti zbog fizičkog napada na osoblje Hitne pomoći koje je bilo na dužnosti. Prema saopštenju košarkaškog… »
Novi detalji velikog skandala: Vildoza davio stariju ženu, Milica je čupala za kosu!?

Novi detalji velikog skandala: Vildoza davio stariju ženu, Milica je čupala za kosu!?

Hot sport pre 24 sata
Skandal koji trese Italiju! Juče je odjeknula vest da su Luka Vildoza i njegova supruga Milica Vidloza (rođena Tasić), uhapšeni, nakon sukoba sa timom ‘Crvenog krsta’. Dan nakon ovog skandala, ‘Le Repubblica’ objavila je intervju sa ženom (55) koja je… »
Ispovest žene koju je napao Vildosa: "Zgrabio me za vrat i odigao od zemlje"

Ispovest žene koju je napao Vildosa: "Zgrabio me za vrat i odigao od zemlje"

B92 pre 24 sata
Medicinska radnica pri crvenom krstu, koju su napali Luka Vildoza i njegova supruga Milica Tasić, dala je svoju verziju događaja koji se odigrao na ulici u Bolonji. Podsetimo, nakon incidenta argentinski košarkaš je uhapšen, ubrzo i pušten, a na teret mu… »
Drama za Vildozu: Italijani pišu da bi Virtus mogao da ga otpusti posle hapšenja

Drama za Vildozu: Italijani pišu da bi Virtus mogao da ga otpusti posle hapšenja

Telegraf pre 1 dan
Luka Vildoza, argentinski košarkaš i bivši član Crvene zvezde, mogao bi da ostane bez ugovora sa Virtusom iz Bolonje, ukoliko bude proglašen krivim u slučaju napada na bolničara, zbog kog je nedavno i uhapšen. Kako prenosi ugledni list "La Repubblica"… »
VIldoza se posle hapšenja odlučio na radikalan potez

VIldoza se posle hapšenja odlučio na radikalan potez

Nova pre 1 dan
Luka VIldoza, bivši košarkaš Crvene zvezde, povukao je radikalan potez nakon što je uhapšen u Italiji nakon napada na hitnu pomoć. Vildoza je u sred uveče zajedno sa suprugom Milicom uhapšen nakon što je, nakon meča svog Virtusa u Bolonji protiv Monaka… »

Vesti dana »