Povezane vesti

Tramp priznao: Carine od 100 odsto na kinesku robu nisu održive ali su me naterali da to uradim

Tramp priznao: Carine od 100 odsto na kinesku robu nisu održive ali su me naterali da to uradim

Kurir pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da njegov predloženi carinski tarifni sistem od 100 odsto na kinesku robu nije održiv, ali je okrivio Peking za najnoviji zastoj u trgovinskim pregovorima. Do zastoja je došlo nakon što su kineske vlasti… »
Tramp potvrdio sastanak sa Si Đinpingom na samitu u Južnoj Koreji

Tramp potvrdio sastanak sa Si Đinpingom na samitu u Južnoj Koreji

Nedeljnik pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je u intervjuu za televiziju Foks njuz, koji će biti emitovan u nedelju, da će se „za oko dve nedelje“ sastati sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, na marginama samita Azijsko-pacifička ekonomska saradnja (APEC)… »
Tramp odustao: "Nije održivo, prinudili su me"

Tramp odustao: "Nije održivo, prinudili su me"

Alo pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da predložene carine od 100% na kinesku robu nisu dugoročno održive. Planira sastanak sa Si Đinpingom, dok Peking zabranjuje izvoz retkih zemnih minerala za vojne potrebe. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država… »
Akcije osciliraju dok Trump ublažava strahove od trgovinskog rata s Kinom

Akcije osciliraju dok Trump ublažava strahove od trgovinskog rata s Kinom

Bloomberg Adria pre 16 sati
Akcije su u petak oscilirale između dobitaka i gubitaka, dok je predsednik Donald Trump pokušavao da ublaži strahove u vezi s trgovinskim ratom sa Kinom, a investitori analizirali najnovije izveštaje o zaradi regionalnih banaka nakon potresa u tom… »
"Prinudili su me da predložim carine Kini od 100 odsto!" Tramp priznao da to nije održivo

"Prinudili su me da predložim carine Kini od 100 odsto!" Tramp priznao da to nije održivo

Blic pre 17 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive, dodajući da će se sastati sa kineskim predsednikom Si Đinpingom za dve nedelje i da veruje da će odnosi sa… »
"Nije održivo. Prinudili su me": Tramp se povlači?

"Nije održivo. Prinudili su me": Tramp se povlači?

B92 pre 17 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive. On je dodao da će se sastati sa kineskim predsednikom Si Đinpingom za dve nedelje i da veruje da će odnosi… »
Tramp: Predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive

Tramp: Predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive

Euronews pre 18 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive, dodajući da će se sastati sa kineskim predsednikom Si Đipingom za dve nedelje i da veruje da će odnosi sa Kinom… »
Tramp: Carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive

Tramp: Carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive

Politika pre 18 sati
Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive. VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi… »
"Prinudili su me da to uradim": Američki predsednik o carinama od 100 odsto na robu iz Kine

"Prinudili su me da to uradim": Američki predsednik o carinama od 100 odsto na robu iz Kine

Večernje novosti pre 18 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive, dodajući da će se sastati sa kineskim predsednikom Si Đinpingom za dve nedelje i da veruje da će odnosi sa… »
"Prinudili su me...": Tramp sve zbunio izjavom o CARINAMA vezanim za Kinu

"Prinudili su me...": Tramp sve zbunio izjavom o CARINAMA vezanim za Kinu

Telegraf pre 18 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da njegove predložene carine od 100 odsto na robu iz Kine ne bi bile održive, dodajući da će se sastati sa kineskim predsednikom Si Đinpingom za dve nedelje i da veruje da će odnosi sa… »
Trgovinski rat s Kinom prerastao u vodič za profitiranje na Trumpovim potezima

Trgovinski rat s Kinom prerastao u vodič za profitiranje na Trumpovim potezima

Bloomberg Adria pre 1 dan
Carinski rat predsednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donalda Trumpa postao je - sem ekonomskog i političkog - i psihološki fenomen, koji prožima taktike ulagača na američkom tržištu kapitala. Trgovci su po pravilu uvek u potrazi za šablonima… »

Vesti dana »