Povezane vesti

"Jako mi je teško, ali moj suprug..." Rodila dete duplo starijem kompozitoru, a sad se vratila na scenu!

"Jako mi je teško, ali moj suprug..." Rodila dete duplo starijem kompozitoru, a sad se vratila na scenu!

Telegraf pre 20 sati
Narodna pevačica Zorana Simeunović (31) u bračnoj zajednici je sa duplo starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim ima ćerku. Pevačica Zorana Simeunović vratila se na muzičku scenu nakon kraće pauze nastupom na jednom humanitarnom koncertu… »
Pevačica Zorana Simeunović zapevala na humanitarnom koncertu: „Podrška supruga je moj vetar u leđa“

Pevačica Zorana Simeunović zapevala na humanitarnom koncertu: „Podrška supruga je moj vetar u leđa“

Nova pre 1 dan
Pevačica Zorana Simeunović vratila se na muzičku scenu nakon kraće pauze nastupom na jednom humanitarnom koncertu. Zorana je blistala na sceni, ali kako sama priznaje, najvažnije joj je bilo to što joj je suprug Steva pružio podršku. -Podrška je jako… »
"Kažu da smo kao Melanija i Tramp, a ja posle ovoga idem u rudnik": Kompozitor ima mnogo mlađu ženu, a evo kako ona reaguje na…

"Kažu da smo kao Melanija i Tramp, a ja posle ovoga idem u rudnik": Kompozitor ima mnogo mlađu ženu, a evo kako ona reaguje na…

Blic pre 1 dan
Narodna pevačica Zorana Simeunović (31) u bračnoj zajednici je sa duplo starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim ima ćerku. Oni su se sinoć pojavili zajedno na obeležavanju 35 godina rada Sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, pa su… »

Vesti dana »