Povezane vesti
Cepao sam drva preko 60 godina i mučio se - dosta je bilo: Miodrag, Snežena i Živorad iz Čačka od grada su dobili potpuno…
RINA 17.10.2025
Cepao sam drva preko 60 godina i mučio se - dosta je bilo: Miodrag, Snežena i Živorad iz Čačka od grada su dobili potpuno besplatno kotao na pelet i spasili se loženja vatre - oni nisu jedini (FOTO) Čačak - Umesto cepanja, slaganja drva i loženja vatre… »
Cepao sam drva preko 60 godina i mučio se - dosta je bilo: Miodrag, Snežena i Živorad iz Čačka od grada su dobili potpuno…
RINA 17.10.2025
Cepao sam drva preko 60 godina i mučio se - dosta je bilo: Miodrag, Snežena i Živorad iz Čačka od grada su dobili potpuno besplatno kotao na pelet i spasili se loženja vatre - oni nisu jedini (FOTO) Čačak - Umesto cepanja, slaganja drva i loženja vatre… »
Domaćinstva u Čačku kroz projekat grada dobila kotlove na pelet: Toplije kuće, bez dima i prašine
Morava info 17.10.2025
ČAČAK – U okviru zajedničkog projekta Grada Čačka i Ministarstva za zaštitu životne sredine, više domaćinstava u čačanskom kraju dobilo je besplatne kotlove na pelet. Projekat ima za cilj smanjenje zagađenja vazduha i unapređenje energetske efikasnosti… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju otkriva da od ovog datuma više neće biti minusa i snega, a do tada još 15 cm snega
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Jokić pokraj parketa gledao najlošije izdanje Denvera od početka sezone
RTS pre 53 minutajoš 14 povezanih
„Topim sneg, sram ih bilo, da li se njihova deca tako kupaju?“: Trideset domaćinstava kod Novog Sada već tri meseca bez struje i vode
Danas pre 34 minutajoš 1 povezana
Protest u Teheranu, građani dobijali preteće SMS poruke, Vašington odbacuje optužbe Irana da podstiče demonstracije
RTS pre 54 minutajoš 6 povezanih