Povezane vesti

Aktivisti STAV-a: "Nismo pogrešno ništa uradili, mi smo poručivali odgovorni ste i odgovaraćete"

Aktivisti STAV-a: "Nismo pogrešno ništa uradili, mi smo poručivali odgovorni ste i odgovaraćete"

Radio 021 pre 1 dan
Aktivisti organizacije Studenti protiv autoritarne vlasti (STAV), koji su nalaze u inostranstvu, izjavili su danas da su "žrtve fabrikovanog postupka čiji je cilj da ih liši slobode po svaku cenu". "Taj postupak se ne zasniva apsolutno ni na čemu, a… »
Aktivisti STAV-a: Mi smo žrtve fabrikovanog postupka, dok krivci za smrt 16 ljudi nisu kažnjeni

Aktivisti STAV-a: Mi smo žrtve fabrikovanog postupka, dok krivci za smrt 16 ljudi nisu kažnjeni

N1 Info pre 20 sati
Studenti i aktivisti organizacije Studenti protiv autoritarne vlasti (STAV), koji su nalaze u egzilu, izjavili su danas da su “žrtve fabrikovanog postupka” čiji je da ih liši slobode po svaku cenu. “Taj postupak se ne zasniva apsolutno ni na čemu, a… »

Beta pre 20 sati
Studenti i aktivisti organizacije Studenti protiv autoritarne vlasti (STAV), koji su nalaze u egzilu, izjavili su danas da su “žrtve fabrikovanog postupka” čiji je da ih liši slobode po svaku cenu. “Taj postupak se ne zasniva apsolutno ni na čemu, a… »

Radio sto plus pre 20 sati
Aktivisti STAV-a: Žrtve smo fabrikovanog postupka

Aktivisti STAV-a: Žrtve smo fabrikovanog postupka

In medija pre 24 sata
Studenti i aktivisti organizacije Studenti protiv autoritarne vlasti (STAV), koji se nalaze u egzilu, izjavili su danas da su “žrtve fabrikovanog postupka” koji je za cilj imao da ih liši slobode pod svaku cenu. –Taj postupak se ne zasniva apsolutno ni… »

Vesti dana »