Povezane vesti
"Volela bih da znam koliko košta mleko": Kim daje 1.000.000 $ godišnje na tretmane, a ne zna cene namirnica
Mondo 17.10.2025
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Pogledajte fotografije Kim Kardašijan: Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje… »
„Volela bih da znam koliko košta mleko“: Kim Kardašijan otkrila da nije upućena u cene
Nova 17.10.2025
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje troši na kozmetičke tretmane i… »
Kim Kardašijan pojma nema o cenama: "Volela bih da znam koliko košta mleko"
B92 17.10.2025
Život u raskošnom svetu porodice Kardašijan očigledno ima svoje izazove — jedan od njih je kako ostati povezan sa stvarnim svetom. Ta tema se pojavila tokom njenog gostovanja u podkastu Call Her Daddy, gde ju je voditeljka Aleks Kuper pitala koliko… »
Vesti dana »
Ovako je automobil završio na krovu Sašine kuće: Snimak bizarne saobraćajke kod Ćuprije gleda se netremice
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih
Oštećen omotač u Černobilju, a SAD tvrde da smo "nikad bliže miru" u Ukrajini
N1 Info pre 1 satjoš 41 povezana
Protest u Šidu: Mitrovački studenti stigli pešice, održano 17 minuta tišine
Ozon pre 1 satjoš 18 povezanih