Povezane vesti
"Volela bih da znam koliko košta mleko": Kim daje 1.000.000 $ godišnje na tretmane, a ne zna cene namirnica
Mondo pre 17 sati
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Pogledajte fotografije Kim Kardašijan: Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje… »
„Volela bih da znam koliko košta mleko“: Kim Kardašijan otkrila da nije upućena u cene
Nova pre 21 sat
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje troši na kozmetičke tretmane i… »
Kim Kardašijan pojma nema o cenama: "Volela bih da znam koliko košta mleko"
B92 pre 1 dan
Život u raskošnom svetu porodice Kardašijan očigledno ima svoje izazove — jedan od njih je kako ostati povezan sa stvarnim svetom. Ta tema se pojavila tokom njenog gostovanja u podkastu Call Her Daddy, gde ju je voditeljka Aleks Kuper pitala koliko… »
Vesti dana »

Nova tura snega: Ovo će biti najhladnija zima u poslednjih 20 godina, evo kada će se zabeleti
Pravda pre 4 satijoš 29 povezanih

Baskonija reagovala posle brojnih povreda, Simons dva meseca u Vitoriji
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

Moskva: Još je rano za razgovore o tome kojom bi rutom Putinov avion doleteo do Budimpešte
Sputnik pre 3 satajoš 23 povezane