Povezane vesti
"Volela bih da znam koliko košta mleko": Kim daje 1.000.000 $ godišnje na tretmane, a ne zna cene namirnica
Mondo 17.10.2025
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Pogledajte fotografije Kim Kardašijan: Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje… »
„Volela bih da znam koliko košta mleko“: Kim Kardašijan otkrila da nije upućena u cene
Nova 17.10.2025
Kim Kardašijan nedavno je gostovala u popularnom podkastu "Call Her Daddy", gde je otkrila detalje o svojim troškovima, ali i to da nije baš dobar poznavalac cena. Na pitanje voditeljke Aleks Kuper koliko godišnje troši na kozmetičke tretmane i… »
Kim Kardašijan pojma nema o cenama: "Volela bih da znam koliko košta mleko"
B92 17.10.2025
Život u raskošnom svetu porodice Kardašijan očigledno ima svoje izazove — jedan od njih je kako ostati povezan sa stvarnim svetom. Ta tema se pojavila tokom njenog gostovanja u podkastu Call Her Daddy, gde ju je voditeljka Aleks Kuper pitala koliko… »
Vesti dana »
Počeo skup SNS u Areni Ispred objekta zastave i baloni, unutra veliki broj građana: Obraćanje Vučića oko 18 sati (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 28 povezanih
Opšti haos na Bliskom istoku: Idf negira ulogu u napadu na Natanz, Rusija poziva na međunarodnu procenu situacije - Uzbune u Bahrainu
Večernje novosti pre 37 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Tramp razmatra kraj rata, Iran preti, CIA i Mosad tragaju za novim ajatolahom
Nova pre 2 minutajoš 63 povezane
Penjaroja: Derbi je uvek poseban meč; Obradović: Energetski smo potrošeni posle Atine
RTV pre 16 minutajoš 39 povezanih