Повезане вести
Миљаниној мајци се вратила болест: „Јако ми је тешко“, каже Марија Кулић
Свет & Скандал пре 1 дан
Марија Кулић, бивша ријалити учесница, поново се суочава са озбиљним здравственим проблемима који јој у великој мери отежавају свакодневни живот. Овај пут, реч је о погоршању стања кичме, али и о последицама ранијих… »
Марији Кулић се вратили здравствени проблеми: Огласила се и открила како се осећа: Јако ми је тешко...
Курир пре 1 дан
Марији Кулић здравствени проблеми опет отежавају свакодневницу. Ријалити учесница муку мучи с проблемима с кичмом, а сада се огласила и открила како се осећа. - Јако ми је тешко, као да носим неки терет, као цигле да носим на… »
"Јако ми је тешко": Марија Кулић се суочава са озбиљним здравственим проблемима - морала да потражи стручну помоћ, ово су…
Блиц пре 1 дан
Некадашња ријалити учесница Марија Кулић муку мучи са два здравствена проблема, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија Кулић наводи да због несносних болова у кичми проживљава пакао и да се нада да ће јој… »
Угрожено здравље Марије Кулић: У великим боловима, тражила стручну помоћ
Телеграф пре 1 дан
Некадашња ријалити учесница, Марија Кулић, има два здравствена проблема, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија Кулић наводи да због несносних болова у кичми проживљава пакао и да се нада да ће јој… »
Трпи ужасне болове! Марија Кулић у болници, ево какве здравствене проблеме има
Ало пре 1 дан
Кулићка у агонији. Бивша ријалити учесница Марија Кулић муку мучи са спондилозом и дискус хернијом, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија је открила да због несносних болова у кичми иде на масаже и нада се… »
Вести дана »

Из сенке на чело Републике Српске, ко је Ана Тришић Бабић? Од новинара до председника: Богата биографија наследнице Милорада Додика
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 3 сатајош 1 повезана