Povezane vesti
Miljaninoj majci se vratila bolest: „Jako mi je teško“, kaže Marija Kulić
Svet & Skandal pre 26 dana
Marija Kulić, bivša rijaliti učesnica, ponovo se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koji joj u velikoj meri otežavaju svakodnevni život. Ovaj put, reč je o pogoršanju stanja kičme, ali i o posledicama ranijih zdravstvenih borbi, uključujući… »
Mariji Kulić se vratili zdravstveni problemi: Oglasila se i otkrila kako se oseća: Jako mi je teško...
Kurir pre 26 dana
Mariji Kulić zdravstveni problemi opet otežavaju svakodnevnicu. Rijaliti učesnica muku muči s problemima s kičmom, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća. - Jako mi je teško, kao da nosim neki teret, kao cigle da nosim na glavi, tako osećam težimu… »
"Jako mi je teško": Marija Kulić se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima - morala da potraži stručnu pomoć, ovo su…
Blic pre 26 dana
Nekadašnja rijaliti učesnica Marija Kulić muku muči sa dva zdravstvena problema, zbog čega je bila primorana da potraži stručnu pomoć. Marija Kulić navodi da zbog nesnosnih bolova u kičmi proživljava pakao i da se nada da će joj terapije pomoći da reši… »
Ugroženo zdravlje Marije Kulić: U velikim bolovima, tražila stručnu pomoć
Telegraf pre 26 dana
Nekadašnja rijaliti učesnica, Marija Kulić, ima dva zdravstvena problema, zbog čega je bila primorana da potraži stručnu pomoć. Marija Kulić navodi da zbog nesnosnih bolova u kičmi proživljava pakao i da se nada da će joj terapije pomoći da reši problem… »
Trpi užasne bolove! Marija Kulić u bolnici, evo kakve zdravstvene probleme ima
Alo pre 26 dana
Kulićka u agoniji. Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić muku muči sa spondilozom i diskus hernijom, zbog čega je bila primorana da potraži stručnu pomoć. Marija je otkrila da zbog nesnosnih bolova u kičmi ide na masaže i nada se da će joj terapije pomoći… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Nepotpuni izbor Saveta REM-a je propust koji nije smeo da se dogodi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana