Повезане вести

Миљаниној мајци се вратила болест: „Јако ми је тешко“, каже Марија Кулић

Миљаниној мајци се вратила болест: „Јако ми је тешко“, каже Марија Кулић

Свет & Скандал 17.10.2025
Марија Кулић, бивша ријалити учесница, поново се суочава са озбиљним здравственим проблемима који јој у великој мери отежавају свакодневни живот. Овај пут, реч је о погоршању стања кичме, али и о последицама ранијих… »
Марији Кулић се вратили здравствени проблеми: Огласила се и открила како се осећа: Јако ми је тешко...

Марији Кулић се вратили здравствени проблеми: Огласила се и открила како се осећа: Јако ми је тешко...

Курир 17.10.2025
Марији Кулић здравствени проблеми опет отежавају свакодневницу. Ријалити учесница муку мучи с проблемима с кичмом, а сада се огласила и открила како се осећа. - Јако ми је тешко, као да носим неки терет, као цигле да носим на… »
"Јако ми је тешко": Марија Кулић се суочава са озбиљним здравственим проблемима - морала да потражи стручну помоћ, ово су…

"Јако ми је тешко": Марија Кулић се суочава са озбиљним здравственим проблемима - морала да потражи стручну помоћ, ово су…

Блиц 17.10.2025
Некадашња ријалити учесница Марија Кулић муку мучи са два здравствена проблема, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија Кулић наводи да због несносних болова у кичми проживљава пакао и да се нада да ће јој… »
Угрожено здравље Марије Кулић: У великим боловима, тражила стручну помоћ

Угрожено здравље Марије Кулић: У великим боловима, тражила стручну помоћ

Телеграф 17.10.2025
Некадашња ријалити учесница, Марија Кулић, има два здравствена проблема, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија Кулић наводи да због несносних болова у кичми проживљава пакао и да се нада да ће јој… »
Трпи ужасне болове! Марија Кулић у болници, ево какве здравствене проблеме има

Трпи ужасне болове! Марија Кулић у болници, ево какве здравствене проблеме има

Ало 17.10.2025
Кулићка у агонији. Бивша ријалити учесница Марија Кулић муку мучи са спондилозом и дискус хернијом, због чега је била приморана да потражи стручну помоћ. Марија је открила да због несносних болова у кичми иде на масаже и нада се… »

Вести дана »