Povezane vesti

Stanija besna kao ris, morala da se oglasi zbog odnosa Maje Marinković i Asmina: "Crna mamba dominira!"

Stanija besna kao ris, morala da se oglasi zbog odnosa Maje Marinković i Asmina: "Crna mamba dominira!"

Telegraf pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević razočarana je ponašanjem, sada već bivšeg dečka, Asmina Durdžića u Eliti 9. Zbog njegovih poteza oglasila se besna kao ris. Prvo je prokomentarisala odnos Asmina i Maje Marinković, pa je u svom stilu rekla sve što joj je na… »
Moj 'verni' muškarac se pokazao kao odbačena igračka: Stanija dala svoj sud o Asminu i otkrila šta očekuje od Maje Marinković…

Moj 'verni' muškarac se pokazao kao odbačena igračka: Stanija dala svoj sud o Asminu i otkrila šta očekuje od Maje Marinković…

Kurir pre 1 dan
Danima unazad u Eliti jedna od gorućih tema je odnos između Maje Marinković i Asmina Durdžića. Naime, kao što je poznato Asmin je u Elitu ušao kao dečko Stanije Dobrojević, a Maja kao njena drugarica, međutim u jednom momentu su se Maja i Asmin zbližili… »
"Moj 'vjerni' muškarac se pokazao kao odbačena igračka" Stanija nikad brutalnija ponizila Asmina: "Maja mu je skinula masku"

"Moj 'vjerni' muškarac se pokazao kao odbačena igračka" Stanija nikad brutalnija ponizila Asmina: "Maja mu je skinula masku"

Alo pre 1 dan
Starleta dala svoj sud o Asminu i otkrila šta očekuje od Maje Marinković. Danima unazad u Eliti jedna od gorućih tema je odnos između Maje Marinković i Asmina Durdžića. Naime, Asmin je u rijaliti ušao kao dečko Stanije Dobrojević, a Maja kao njena… »
"Stanija Dobrojević je ispala glupa": Rijaliti učesnica ponizila starletu zbog Asmina koji ju je javno ostavio

"Stanija Dobrojević je ispala glupa": Rijaliti učesnica ponizila starletu zbog Asmina koji ju je javno ostavio

Blic pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Slađa Poršelina prokomentarisala je Staniju Dobrojević i njenu vezu sa Asminom Durdžićem. Asmin je, naime, ostavio Staniju, a u "Zadruzi 9 Eliti" se spekuliše o njegovom odnosu sa Minom Vrbaški i Majom Marinković. Slađana Lazić… »
Prelomila i donela odluku! Stanija se oglasila posle haosa između Maje i Asmina, poruka koja sve govori (foto)

Prelomila i donela odluku! Stanija se oglasila posle haosa između Maje i Asmina, poruka koja sve govori (foto)

Alo pre 2 dana
Sve miriše na kraj. U poslednje vreme, glavna tema u Beloj kući je turbulentan odnos između Maje Marinković i Asmina Durdžića. Tokom jedne emisije, Asmin je šokirao sve kada je iznenada ustao i sam sebi dodelio crveni karton, neposredno nakon što je… »

Vesti dana »