Povezane vesti
"Moje srce je zauzeto": Kebina bivša snajka iznela detalje odnosa sa Igorom Kojićem
Mondo 17.10.2025
Bivša žena Igora Kojića, Sofija Dacić, progovorila je o svom učešću u "Zvezdama Granda", kao i činjenici da je Dragan Kojić Keba deo žirija. Pogledajte fotografije Sofije Dacić: "Nisam razmišljala o tome, bilo mi je okej. Pred njim sam već pevala, pa mi… »
"Moje srce je zauzeto!" Kebina bivša snajka uzvraća "udarac", Sofija iznela detalje odnosa sa Igorom Kojićem
Telegraf 17.10.2025
Sofija Dacić, bivša snajka pevača Dragana Kojića Kebe je u prvom krugu „Zvezda Granda“ ostavila publiku i žiri bez teksta. Bivša žena Igora Kojića dala je izjavu, a jedno od neizbežnih pitanja bilo je, kako je nastupati pred bivšim svekrom, budući da je… »
Vesti dana »
Tramp šalje Zelenskom vredan paket Pošiljka stiže u Ukrajinu za par dana: Evo o čemu je reč
Blic pre 35 minutajoš 30 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane
Po oprobanoj recepturi: Iako osam članica nije "aminovalo" otvaranje Klastera 3, za vlast je bitna samo jedna - Hrvatska
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Smanjuje se akciza na gorivo! Vlada Srbije odlučila: Evo kad stupa na snagu
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih