Povezane vesti
"Moje srce je zauzeto": Kebina bivša snajka iznela detalje odnosa sa Igorom Kojićem
Mondo pre 18 sati
Bivša žena Igora Kojića, Sofija Dacić, progovorila je o svom učešću u "Zvezdama Granda", kao i činjenici da je Dragan Kojić Keba deo žirija. Pogledajte fotografije Sofije Dacić: "Nisam razmišljala o tome, bilo mi je okej. Pred njim sam već pevala, pa mi… »
"Moje srce je zauzeto!" Kebina bivša snajka uzvraća "udarac", Sofija iznela detalje odnosa sa Igorom Kojićem
Telegraf pre 19 sati
Sofija Dacić, bivša snajka pevača Dragana Kojića Kebe je u prvom krugu „Zvezda Granda“ ostavila publiku i žiri bez teksta. Bivša žena Igora Kojića dala je izjavu, a jedno od neizbežnih pitanja bilo je, kako je nastupati pred bivšim svekrom, budući da je… »
Vesti dana »

Kompanija "Healthcare" izrazila saučešće povodom tragedije: Proglasila trodnevnu žalost tokom koje neće raditi
Euronews pre 1 satjoš 113 povezane

Nova tura snega: Ovo će biti najhladnija zima u poslednjih 20 godina, evo kada će se zabeleti
Pravda pre 3 satajoš 29 povezanih

Bezbednosne mere za putinov let u Mađarsku: Četiri borbena aviona prate predsednika kroz Srbiju i region
Alo pre 44 minutajoš 23 povezane