Povezane vesti
Drugi dan marša ka Novom Sadu završen u Ušću: "Ova šetnja se razlikuje od ostalih"
N1 Info pre 20 sati
Inas Hodžić, jedan od studenata koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada, kazao je da su dva dana iza njih i preko 50 pređenih kilomenatra. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za… »
Drugi dan marša studenata od Novog Pazara do Novog Sada završen u Ušću
Radio 021 pre 19 sati
Studenti koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada su za dva dana prešli više od 50 kilometara i stigli do Ušća. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za pravdu i bolju državu. Tu… »
Drugi dan marša ka Novom Sadu završen u Ušću: „Ova šetnja se razlikuje od ostalih“
Nova pre 20 sati
Inas Hodžić, jedan od studenata koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada, kazao je da su dva dana iza njih i preko 50 pređenih kilomenatra. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za… »
Vesti dana »

(Foto) "glavom je razbila staklo i izletela napolje" Ovo je Ljiljana koja je stradala kod Sremske Mitrovice: Koleginica o potresnim scenama prevrtanja autobusa
Kurir pre 24 minutajoš 117 povezanih

Zborovi gradjana traže od Grada odgovor: Ko je dozvolio postavljanje luna parka
Glas Šumadije pre 9 minutajoš 19 povezanih

Bezbednosne mere za putinov let u Mađarsku: Četiri borbena aviona prate predsednika kroz Srbiju i region
Alo pre 2 satajoš 23 povezane

Plan SAD za deeskalaciju stanja u BiH: U Dodikovu nezavisnu RS ne veruje više niko, pa ni on sam
Beta pre 39 minutajoš 22 povezane