Povezane vesti
Drugi dan marša ka Novom Sadu završen u Ušću: "Ova šetnja se razlikuje od ostalih"
N1 Info 17.10.2025
Inas Hodžić, jedan od studenata koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada, kazao je da su dva dana iza njih i preko 50 pređenih kilomenatra. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za… »
Drugi dan marša studenata od Novog Pazara do Novog Sada završen u Ušću
Radio 021 17.10.2025
Studenti koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada su za dva dana prešli više od 50 kilometara i stigli do Ušća. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za pravdu i bolju državu. Tu… »
Drugi dan marša ka Novom Sadu završen u Ušću: „Ova šetnja se razlikuje od ostalih“
Nova 17.10.2025
Inas Hodžić, jedan od studenata koji pešači od Novog Pazara do Novog Sada, kazao je da su dva dana iza njih i preko 50 pređenih kilomenatra. "Ovo je najmanje što mi možemo da uradimo. Te šetnje su obeležile početak blokade i bile su deo mirne borbe za… »
Vesti dana »
Tramp surovo zapretio Ukrajini: Zelenski će morati da prihvati mirovni plan!
Kurir pre 40 minutajoš 50 povezanih
"Specijalni plan" leks specijalisa: Ko briše, a ko čuva Generalštab
Novi magazin pre 50 minutajoš 27 povezanih
Tramp: Rok je do četvrtka da Ukrajina prihvati mirovni sporazum; Zelenski: Rizikujemo gubitak dostojanstva ili ključnog partnera
RTS pre 10 minutajoš 84 povezane