Povezane vesti
Potresna ispovest supruga teško povređene putnice u nesreći kod Sremske Mitrovice Moja žena ne oseća ni ruku ni nogu pored nje…
Dnevnik 18.10.2025
- Moja žena je teško povređena, teško. Povređen joj je kuk, ne oseća ni ruku ni nogu. Pored nje je sedelo dete od 19 godina, devojčica je vrištala i dalje ne znamo u kakvom je stanju. Supruga mi kaže da je teško povređena - priča Miljan, suprug jedne od… »
"Devojčica je: Vrištala!" Suprug žene koja je povređena u nesreći kod Sremske Mitrovice otkrio strašne detalje: "20 ljudi se…
Blic 17.10.2025
"Moja žena je teško povređena teško. Povređen joj je kuk, ne oseća ni ruku ni nogu. Pored nje je sedelo dete od 19 godina, devojčica je vrištala i dalje ne znamo u kakvom je stanju- Supruga mi kaže da je teško povređena", priča za "Blic" Miljan, suprug… »
Vesti dana »
Cene nafte porasle za oko jedan odsto nakon novih Trampovih pretnji Iranu
Telegraf pre 43 minutajoš 28 povezanih
Nešović: Polaganje mature u Nišu proteklo regularno, u skladu sa stručnim uputstvom
Telegraf pre 2 satajoš 62 povezane
Šta se zna o optužbama za 'prinudni rad' zbog kojih Ziđin ne može da izvozi bakar iz Srbije u SAD?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 23 povezane
Antonijević o reformi pravosuđa: Mišljenje Venecijanske komisije govori o unapređenju, ostala tri otvorena pitanja
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 48 povezanih