Povezane vesti
Potresna ispovest supruga teško povređene putnice u nesreći kod Sremske Mitrovice Moja žena ne oseća ni ruku ni nogu pored nje…
Dnevnik pre 14 sati
- Moja žena je teško povređena, teško. Povređen joj je kuk, ne oseća ni ruku ni nogu. Pored nje je sedelo dete od 19 godina, devojčica je vrištala i dalje ne znamo u kakvom je stanju. Supruga mi kaže da je teško povređena - priča Miljan, suprug jedne od… »
"Devojčica je: Vrištala!" Suprug žene koja je povređena u nesreći kod Sremske Mitrovice otkrio strašne detalje: "20 ljudi se…
Blic pre 24 sata
"Moja žena je teško povređena teško. Povređen joj je kuk, ne oseća ni ruku ni nogu. Pored nje je sedelo dete od 19 godina, devojčica je vrištala i dalje ne znamo u kakvom je stanju- Supruga mi kaže da je teško povređena", priča za "Blic" Miljan, suprug… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice: Jedna osoba hitno prebačena za Beograd
Blic pre 1 satjoš 118 povezanih

Nakon burne reakcije građana obustavljeno postavljanje luna parka u blizini Šumarica
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih

Republika srpska dobila novu predsednicu Narodna skupština imenovala Anu Trišić Babić
Dnevnik pre 4 minutajoš 30 povezanih