Povezane vesti
Filip bio na sahrani brata Andrije pre 15 dana u crnoj gori!? "Nije bio u kapeli gde je bila ožalošćena porodica, ali je bio u…
Alo pre 4 sati
Filip Ivanović (33), navodni pripadnik škaljarskog klana koji je ubijen u četvrtak u Beogradu, pre samo 15 dana bio je na Cetinju na sahrani likvidiranog brata Andriju Ivanovića (36). Mlađi Ivanović, podsetimo, ubijen je hicem u čelo 16. oktobra oko 23… »
Filip Ivanović bio na sahrani brata Andrije pre 15 dana u crnoj gori?! Cetinjani otkrili nove detalje o likvidiranom…
Kurir pre 6 sati
Filip Ivanović (33), navodni pripadnik " škaljarskog klana" koji je ubijen u četvrtak u Beogradu, pre samo 15 dana bio je na Cetinju na sahrani likvidiranog brata Andrije Ivanovića (36), tvrde građani Cetinja za Kurir! Mlađi Ivanović, podsetimo, ubijen… »
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže..." Filip Ivanović se mesecima pre ubistva krio u centru Beograda, komšije videle sliku i…
Kurir pre 9 sati
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže. Svi ga mi ovde vrlo dobro poznajemo", reči su stanara jedne zgrade u Beogradu na vodi u kojem se u četvrtak, oko 23 sata, dogodilo ubistvo Cetinjanina, Filipa Ivanovića, za kojim je srpska policija tragala od decembra… »
Skrivao se u Beogradu na vodi Filip Ivanović se mesecima pre ubistva krio u centru Beograda
Alo pre 9 sati
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže. Svi ga mi ovde vrlo dobro poznajemo", reči su stanara jedne zgrade u Beogradu na vodi u kojem se u četvrtak, oko 23 sata, dogodilo ubistvo Cetinjanina, Filipa Ivanovića, za kojim je srpska policija tragala od decembra… »
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže" Likvidirani Filip Ivanović se mesecima krio u centru Beograda, komšije u šoku
Telegraf pre 9 sati
Muk je zavlada u naselju, dan nakon ubistva Cetinjanina Filipa Ivanovića (33), koji je u četvrtak veče oko 23.15 časova likvidiran u Beogradu na vodi. Ljudi koji stanuju u tom delu grada kako kažu, šokirani su ovim događajem, budući da to važi za elitni… »
"Nisam znao da ga traži policija, ovde je bio mesecima": Komšije iznele detalje stravičnog ubistva u Beogradu
Mondo pre 9 sati
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže. Svi ga mi ovde vrlo dobro poznajemo", reči su stanara jedne zgrade koja se nalazi u naselju Beograd na vodi u kojem u četvrtak, oko 23 sata, dogodilo ubistvo Cetinjanina, Filipa Ivanovića, za kojim je srpska policija… »
Filip nije stigao da potegne svoj pištolj Detalji egzekucije u Beogradu na vodi
Alo pre 12 sati
Cetinjanin Filip Ivanović (33), koji je bio u bekstvu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu u Belvilu, ubijen je u četvrtak oko 23.15 sati u naselju Beograd na vodi. Njemu je napadač prišao u parku u Bulevaru Vudroa Vilsona i u njega ispalio više… »
"Svi ga mi ovde vrlo dobro: Poznajemo!" Ubijeni Filip Ivanović se skrivao mesecima u centru Beograda, komšije tvrde: "Izgledao…
Blic pre 13 sati
"Ko kaže da ga ne zna, taj laže. Svi ga mi ovde vrlo dobro poznajemo", reči su stanara jedne zgrade koja se nalazi u naselju Beograd na vodi u kojem u četvrtak, oko 23 sata, dogodilo ubistvo Cetinjanina, Filipa Ivanovića, za kojim je srpska policija… »
Vesti dana »

Ovo je Ljiljana koja je poginula kod Sremske Mitrovice: Koleginica otkrila jezive detalje tragedije
Telegraf pre 55 minutajoš 118 povezanih

Gradska uprava tvrdi da niko nije tražio dozvolu da postavi luna park
Ritam grada Kg pre 1 satjoš 22 povezane

Kiša do kraja dana očekuje ove delove Srbije: Evo da li će padati i u Beogradu
Telegraf pre 40 minutajoš 33 povezane

Bezbednosne mere za putinov let u Mađarsku: Četiri borbena aviona prate predsednika kroz Srbiju i region
Alo pre 3 satajoš 23 povezane

UŽIVO: Đoković nastavlja nadmetanje, može li do trećeg mesta?
Sport klub pre 26 minutajoš 26 povezanih