Povezane vesti
Trudnu je brutalno tukao, zbog batina se porodila pre vremena: Naša glumica prošla kroz stravično nasilje
Mondo 18.10.2025
O strašnom iskustvu i jezivom nasilju u porodici govorila je i glumica Tijana Vučetić, široj javnosti poznata po ulozi Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja". U periodu 2010. do 2013. je preživela pravu životnu dramu sa bivšim suprugom… »
"Dobijala sam teške batine, a mnogo sam ga volela": Evo kako danas izgleda Petrojka iz Selo gori, a baba se češlja: "završila…
Blic 18.10.2025
Tijana Vučetić, poznatija po ulozi Petrojke iz serije Selo gori, a baba se češlja, otvorila je jednom prilikom dušu i iznela bolne detalje iz svoje prošlosti. Naime, Tijana je sada na svom profilu na Instagramu pokazala kako izgleda. Ona je bila… »
Vesti dana »
Vučić: Od sutra uklanjanje Ćacilenda, kroz koji dan ide tuda i saobraćaj
Beta pre 22 minutajoš 25 povezanih
Zelenski će na putu za Floridu posetiti Kanadu, razgovaraće i sa evropskim liderima
Politika pre 17 minutajoš 44 povezane
"Penzioneri će za 7 dana primiti najveće penzije u istoriji!" Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, po prvi put imamo stabilnu valutu"
Blic pre 36 minutajoš 25 povezanih
VIDEO Najbolji dokaz o propasti Partizana, snimci Lesora i Tajrika to jasno pokazuju
Nova pre 37 minutajoš 38 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 2 satajoš 21 povezana