Povezane vesti
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć": Žena Ognjena Amidžića objavila sliku iz porodičnog doma, Mina bez trunke šminke
Blic 18.10.2025
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović čekaju drugo dete, devojčicu. Mina je veoma aktivna na svom Instagram profilu i svakodnevno deli dešavanja iz privatnog života, a neretko i objavljuje fotografije iz porodičnog doma što je bio… »
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć" Žena Ognjena Amidžića javno traži pomoć (Foto)
Alo 18.10.2025
Poslednjom objavom, na kojoj je prikazala fotografiju iz porodičnog doma, nasmejala je brojne pratioce. Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, veoma je aktivna na svom Instagram profilu i svakodnevno prikazuje dešavanja iz privatnog života… »
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć" Mina objavila sliku iz porodičnog doma: Evo kako izgleda bez šminke
Telegraf 18.10.2025
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović čekaju drugo dete, devojčicu. Amidžićeva supruga veoma je aktivna na mrežama, te često podeli neki trenutak iz porodičnog doma te pokazuje kako uživa u društvu svog sina Peruna i svog supruga. Ona… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 1 satjoš 75 povezanih
Lančani sudar na auto-putu kod Bačke Topole, petoro povređenih prevezeno u subotičku bolnicu
RTS pre 1 satjoš 72 povezane
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih
"Treba da se prekine sednica da se ne bi trošile narodne pare" Burna rasprava u Skupštini Srbije, Brnabić otkrila da li biti povučen set pravosudnih zakona: "Došli ste pre pola sata, ali ćete platu za danas uzeti" (video)
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih
Unija pekara Srbije traži poskupljenje hleba "Sava" za tri dinara
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 23 povezane