Povezane vesti
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć": Žena Ognjena Amidžića objavila sliku iz porodičnog, Mina bez trunke šminke
Blic pre 15 minuta
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović čekaju drugo dete, devojčicu. Mina je veoma aktivna na svom Instagram profilu i svakodnevno deli dešavanja iz privatnog života, a neretko i objavljuje fotografije iz porodičnog doma što je bio… »
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć" Žena Ognjena Amidžića javno traži pomoć (Foto)
Alo pre 11 sati
Poslednjom objavom, na kojoj je prikazala fotografiju iz porodičnog doma, nasmejala je brojne pratioce. Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, veoma je aktivna na svom Instagram profilu i svakodnevno prikazuje dešavanja iz privatnog života… »
"Ova dva čoveka me stalno prate, pomoć" Mina objavila sliku iz porodičnog doma: Evo kako izgleda bez šminke
Telegraf pre 11 sati
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović čekaju drugo dete, devojčicu. Amidžićeva supruga veoma je aktivna na mrežama, te često podeli neki trenutak iz porodičnog doma te pokazuje kako uživa u društvu svog sina Peruna i svog supruga. Ona… »
Vesti dana »

Oglasio se ministar nakon tragedije kod sremske mitrovice Ispitati sve okolnosti, vozač dobio produženje lekarskog uverenja u 69. godini
Alo pre 4 satijoš 118 povezanih

Građani Kragujevca protiv luna parka kod memorijalnog parka u Šumaricama
Radio 021 pre 50 minutajoš 28 povezanih

Bajern je glavni u Nemačkoj: "Der Klasiker" pripao Bavarcima, velikan iz Minhena nastavio dominaciju
Večernje novosti pre 15 minutajoš 26 povezanih

Minimalcem do tri boda: Partizan sjajnim golom Karabeljova odnosi ceo plen!
Hot sport pre 49 minutajoš 37 povezanih

"Nema govora o miholjskom letu": Čubrilo najavio zahlađenje, pomenuo i sneg u nižim predelima
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane