Povezane vesti
Ispratila muža u baštu, a vratili ga u kovčegu: Oglasila se udovica ubijenog Jovana: "Samo hoću da znam zašto?!"
Blic 18.10.2025
Tuga za Jovanom Mijajlovićem (80) koga je krajem avgusta iz puške ubio komšija Ljubisav T. (81) u Pirkovcu na Svrljiškim planinama, ne prestaje u ovom selu sa samo 12 stanovnika. Mnogo se teško nosi s tim njegova supruga Srbijanka, s kojom je ove godine… »
Ispratila sam muža u baštu, a vratili su mi ga u kovčegu: Udovica ubijenog Jovana opisala svoju patnju: Bili smo 60 godina u…
Kurir 18.10.2025
Tuga za Jovanom Mijajlovićem (80) koga je krajem avgusta iz puške ubio komšija Ljubisav T. (81) u Pirkovcu na Svrljiškim planinama, ne prestaje u ovom selu sa samo 12 stanovnika. Mnogo se teško nosi s tim njegova supruga Srbijanka, s kojom je ove godine… »
Vesti dana »
U Leskovcu prosečna plata u oktobru 87.892 dinara, najniža u Srbiji
Jug press pre 1 satjoš 46 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama, vozači zbog leda prisiljeni da napuštaju vozila VIDEO
Nova pre 43 minutajoš 45 povezanih
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 5 satijoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Srbija podržava pregovore NIS i MOL sa OFAC-om
In medija pre 5 satijoš 27 povezanih