Povezane vesti
Ispratila muža u baštu, a vratili ga u kovčegu: Oglasila se udovica ubijenog Jovana: "Samo hoću da znam zašto?!"
Blic 18.10.2025
Tuga za Jovanom Mijajlovićem (80) koga je krajem avgusta iz puške ubio komšija Ljubisav T. (81) u Pirkovcu na Svrljiškim planinama, ne prestaje u ovom selu sa samo 12 stanovnika. Mnogo se teško nosi s tim njegova supruga Srbijanka, s kojom je ove godine… »
Ispratila sam muža u baštu, a vratili su mi ga u kovčegu: Udovica ubijenog Jovana opisala svoju patnju: Bili smo 60 godina u…
Kurir 18.10.2025
Tuga za Jovanom Mijajlovićem (80) koga je krajem avgusta iz puške ubio komšija Ljubisav T. (81) u Pirkovcu na Svrljiškim planinama, ne prestaje u ovom selu sa samo 12 stanovnika. Mnogo se teško nosi s tim njegova supruga Srbijanka, s kojom je ove godine… »
Vesti dana »
Prevoznici drugi dan blokiraju teretni saobraćaj na graničnim prelazima Severne Makedonije
Danas pre 58 minutajoš 62 povezane
Načelnik Generalštaba ruske vojske: Od početka godine oslobođeno 17 naselja
Sputnik pre 2 minutajoš 24 povezane
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 27 minutajoš 2 povezane
Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18 časova
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Veselinov: Ko ovo pročita, više neće ući u crkvu! Sveti Sava nije bio Srbin, a kosti su mu spaljene iz samo jednog razloga
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane