Povezane vesti
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio
Vesti online 18.10.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se i dalje ponašati u skladu sa mandatom koji mu je dao narod i predstavljati Republiku Srpsku na najbolji način. Dodik je naglasio da današnja posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske… »
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio
Vesti online 18.10.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se i dalje ponašati u skladu sa mandatom koji mu je dao narod i predstavljati Republiku Srpsku na najbolji način. Dodik je naglasio da današnja posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske… »
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio, cilj – nezavisna RS
Sputnik 18.10.2025
Vesti dana »
Završen studentki protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Glas Zaječara pre 1 satjoš 30 povezanih
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Sad je jasno - Ispadaju Vest Hem ili Totenhem, ali "čekićari" su već probili dno!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih
"On je Putinov prijatelj, ne može": Berlin objasnio zašto Šreder ne može biti posrednik u pregovorima za okončanje rata u Ukrajini
Večernje novosti pre 15 minutajoš 33 povezane