Povezane vesti
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio
Vesti online 18.10.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se i dalje ponašati u skladu sa mandatom koji mu je dao narod i predstavljati Republiku Srpsku na najbolji način. Dodik je naglasio da današnja posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske… »
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio
Vesti online 18.10.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će se i dalje ponašati u skladu sa mandatom koji mu je dao narod i predstavljati Republiku Srpsku na najbolji način. Dodik je naglasio da današnja posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske… »
Dodik: Ponašaću se i dalje u skladu sa mandatom koji mi je narod poverio, cilj – nezavisna RS
Sputnik 18.10.2025
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
"Suočavamo se sa raznim bezbednosnim pretnjama", Kim Džong Un nadgledao lansiranje krstarećih raketa
Blic pre 6 satijoš 4 povezane