Povezane vesti
Dodik: Jedini cilj je nezavisna Republika Srpska, ne verujem Sarajevu
Serbian News Media pre 8 sati
Lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je njegov jedini cilj nezavisna Republika Srpska. “Ima vremena za to”, rekao je Dodik u intervjuu za banjalučki “Glas Srpske”. On je naveo da “ne veruje Sarajevu… »
Dodik: Moj jedini cilj je nezavisna RS, Dejtonski sporazum je propao
N1 Info pre 9 sati
Lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je njegov jedini cilj nezavisna Republika Srpska. "Ima vremena za to", rekao je Dodik u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske". On je naveo da "ne veruje Sarajevu i da… »
Dodik: Moj jedini cilj je nezavisna Republika Srpska
NIN pre 10 sati
Lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je njegov jedini cilj nezavisna Republika Srpska. "Ima vremena za to", rekao je Milorad Dodik u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske". On je naveo da "ne veruje… »
Dodik: Moj jedini cilj je nezavisna Republika Srpska, nestaće ili ona ili BiH
Radio 021 pre 10 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je njegov jedini cilj nezavisna Republika Srpska. "Ima vremena za to", rekao je Dodik u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske". Prema njegovim rečima, "ili će nestati Bosne… »
"Sarajevo je inostranstvo, stranci shvataju kakva je BiH žabokrečina": Moćna poruka Dodika! "Moj cilj je nezavisna Republika…
Kurir pre 10 sati
"Ima vremena za to", rekao je Dodik u intervjuu za banjalučki "Glas Srpske". On je naveo da "ne veruje Sarajevu i da je taj grad za njega sada definitivno inostranstvo". "Nažalost, još moramo da ih trpimo, a oni se samo pretvaraju da su država. Pokazalo… »
Dodik: Moj jedini cilj je nezavisna Republika Srpska, nestaće ili ona ili BiH
Danas pre 10 sati
Lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da je njegov jedini cilj nezavisna Republika Srpska. „Ima vremena za to“, rekao je Dodik u intervjuu za banjalučki „Glas Srpske“. On je naveo da „ne veruje Sarajevu… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, sedmoro na intenzivnoj nezi
RTS pre 2 satajoš 118 povezanih

Građani Kragujevca protiv luna parka kod memorijalnog parka u Šumaricama
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih

Đoković: Moram da se oporavim i odigram još par turnira do kraja sezone
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 24 povezane