Povezane vesti

BEOGRAĐANIN JE OVDE DOBIO 6.500 DINARA: Prijavio sam se samo iz radoznalosti…

Zrenjaninski pre 21 sat
„Nisam verovao dok nisam video svojim očima“. Dok mnogi i dalje sumnjaju u internet promocije, jedan Beograđanin je odlučio da proveri popularnu ponudu koja ovih dana privlači pažnju širom Srbije – Meridian bonus dobrodošlice. Nakon brze registracije… »
Beograđanin je ovde dobio 6.500 dinara: Prijavio sam se samo iz radoznalosti…

Kurir pre 21 sat
Dok mnogi i dalje sumnjaju u internet promocije, jedan Beograđanin je odlučio da proveri popularnu ponudu koja ovih dana privlači pažnju širom Srbije – Meridian bonus dobrodošlice. Nakon brze registracije, Marko (29) iz Beograda dobio je čak 6.500 dinara… »

Telegraf pre 21 sat
"Nisam verovao dok nisam video svojim očima" Dok mnogi i dalje sumnjaju u internet promocije, jedan Beograđanin je odlučio da proveri popularnu ponudu koja ovih dana privlači pažnju širom Srbije – Meridian bonus dobrodošlice. Nakon brze registracije… »

RTK pre 23 sata
„Nisam verovao dok nisam video svojim očima“ Dok mnogi i dalje sumnjaju u internet promocije, jedan Beograđanin je odlučio da proveri popularnu ponudu koja ovih dana privlači pažnju širom Srbije – Meridian bonus dobrodošlice. Nakon brze registracije… »

Vesti dana »